Религиозни конфликти и изненадващи обрати във „Фермата” – тази вечер от 21.30 часа по bTV

От 9 ноември bTV ще излъчва „Фермата” от 21:00 часа с продължителност час и половина

С напускането на Георги Цанов след инфарктния му дуел с Димитър, тази вечер от 21:30 ч. във „Фермата” по bTV предстои решаващ избор – кой ще бъде новият шеф на седмицата, който ще предопредели новата посока на играта.

Жените ще намерят нов враг в лицето на Мустафа и ще разкритикуват остро неговите религиозни възгледи за правата и задълженията на половете. Обидени и онеправдани, дамите ще задълбочат негативното си отношение към мъжкия лагер и ще виждат все повече проблеми в съвместното си съществуване – мързел, манипулации и двуличие.

Напускайки играта с гордо вдигната глава и доказал своите възможности, Жорко ще бъде изправен пред стратегическия избор на кого да връчи властта – на близък човек или на силен и справедлив лидер, който да изпълни завета му. Женският лагер се крепи от надеждата, че приятелят им ще наклони везните в тяхна полза, но как ще се пренаредят парчетата във фермерският пъзел, зрителите ще разберат тази вечер от 21.30 часа по bTV.

Феновете на „Фермата” по bTV ще видят „мрака и тишината” в двата лагера след отпадането на Георги, както и разсъжденията на Митко след ожесточената битка, в която не срещна подкрепата на мъжете. Коя е „главата на змията”, която трябва да бъде отсечена, как новият фермер на седмицата ще балансира между лагерите и какви изненади ще поднесе новият ден, ще стане ясно тази вечер от 21:30 часа по bTV.

Поради големият зрителски интерес към първото риалити за труд и изконни традиции, от 9 ноември bTV ще излъчва „Фермата” от 21:00 часа с продължителност час и половина.

Новини
  • Последни
  • Най-четени