Рекордните 13 000 души се записаха за новия сезон на „Фермата“ по bTV

Четвъртото издание на най-гледаното и позитивно риалити тръгва тази есен

Рекорден брой кандидати подадоха документи за участие в новия четвърти сезон на най-позитивното ТВ риалити в българския ефир „Фермата“, което ще стартира тази есен по bTV. Кастингите за новото издание, които приключиха на 5 април, бяха обявени през декември и само за четири месеца предизвикаха сериозен интерес сред търсачите на силни усещания.   Близо 13 000 души от България и чужбина са заявили желанието си за участие на сайта на предаването с надеждата да станат фермер номер  1 и да грабнат голямата награда от 100 000 лв. „Феноменалният  трети сезон  направи така, че чисто нова аудитория да гледа шоуто и за предстоящия сезон се записаха рекорден брой хора“, обяви Иван Христов, продуцент и водещ на „Фермата“.

Иван разкри още, че екипът на хитовото риалити е вече на втория кръг от подбора, който ще излъчи новите фермери. „Кандидатите, които вече сме одобрили са толкова многопластови, че ще ни е изключително трудно да подберем финално. Опитваме се да правим интелигентно предаване и се стремим да направим такъв подбор, че да дадем баланс в кастинга“, признава водещия. Тази година сред заявилите участие има кандидати от различни възрастови и социални групи, хора с различни професии, спортисти и популярни личности, предприемачи и разбира се хора, свързани със селото. Темата за възраждането на българската история и традиции, върху която се фокусира шоуто, накара рекорден брой сънародници, живеещи в чужбина, да се запишат за участие тази година. Все повече емигранти припознават най-българското риалити шоу като романтична връзка с родината и начин да заявят любовта си към България пред милиони зрители.

Четвъртият сезон на „Фермата“ ще има нова тема и ще предложи на участниците още по-вълнуващо предизвикателство, което засега авторите на най-градивното риалити пазят в тайна. Какво ще бъде то и кои от 13 000 кандидати ще станат новите фермери, зрителите на bTV ще разберат тази есен.

Фермата” е вълнуващо телевизионно риалити, което се излъчва с голям успех в над 50 държави по света. У нас „Фермата” се реализира успешно вече три сезона в ефира на bTV и успя да се наложи като най-българското и най-позитивното риалити в родния телевизионен ефир. То е единственото шоу, което експлоатира темата за земята и природата, за българската история и традиции и изконните български ценности. Тази есен „Фермата“ ще се завърне в ефир със своя четвърти сезон и обещава да бъде още по-вълнуващ и забавен.

Новини
  • Последни
  • Най-четени