Рапърът DEE притеснен за отношенията си с манекенката Деси

Прасе-беглец изправя на нокти участниците във Фермата

След като Ади определи Финци за Фермер на седмицата, то тя ще се окаже изключително интересна и изпълнена с метаморфози за двама души - Галя и DEE. След като вчера те спечелиха класовата битка и се установиха на богато и топло, във вторник ще им се наложи да поемат друг курс – към обора. Това събитие е прието с радост от мама Галя, но съвсем няма да се понрави на рапъра от Бруклин. “Знам че това е фермерско предаване, но можех да прескоча този период с ратайството поне. Финци иска да ме извади от Фермата и затова ме направи ратай, не е искрен”, ще сподели DEE. Според рапъра, Финци прикрива желанието си да го изпрати на дуел, с аргумента че иска да го учи на фермерска работа и затова го избира за ратай. “Нямам никакви планове кого ще избера да първи дуелист”, защити се Финци. Според DEE Галя се престарава в работата, защото иска да се хареса на Финци и да се спаси от дуела. “Много съм щастлива, защото аз съм израснала сред животни. Сега ще мога да правя всичко сама, без да ми се мотаят другите”, коментира Галя.

DEE истински е притеснен, че може да напусне фермата и ще сподели тази своя тревога с Деси, за да разбере дали тя иска да продължат авантюрата си извън шоуто. Деси ще признае, че DEE ще й липсва, ако излезе, но навън ще го обича повече. Той от своя страна се притеснява дали тя ще му остане вярна. “Навън повече ли ще ме обичаш, Деси? Била ли си луда – да гониш някого, да не знаеш дали го обичаш или го мразиш?”, откровеничи рапърът.

Освен интриги и любовни драми във „Фермата” ще има и много работа. Грижата за животните е нещо нетипично за повече участници, а избягало прасе ще всее паника. Помощта си предлага Михо, който установява, че прасето е прескочило оградата и благодарение на опита си успява да го върне и да укрепи вратата.

След като правят седмичния си пазар с наличните 4 гроша, отново не всички са доволни от избора. За много от важните за бита им неща, като захар и кафе, отново не им остават грошове. Дали ще могат да си ги позволят следващата седмица зависи от качественото изпълнение на новите седмични задачи, които стопанката Бети им поставя в епизода във вторник вечер.

Тази седмица фермерите ще трябва да направят покрив на обора, където спят бедните, да затворят обора, където живеят кравите, а ако успеят да направят навес, ще получат възможност да се грижат и за магаре. Освен това в следващите дни участниците ще трябва да посадят 7 овошки – ябълки, круши и дюли, което предвид каменистата почва във фермата е нелека задача. За да съхрани храната си и да я спаси от мишки и насекоми, групата трябва да си направи хладилници в склада, както това са правили българите в миналото. Последната задача, с която ще се заемат жените, е да консервират домати.

Новини