Рая Агонцева наказва фермерите заради Варсамов тази вечер от 21.30ч.по bTV

Най-младият фермер в историята на формата „Фермата” - 18-годишната Рая, започва своето отмъщение за Варсамов, а първи на мушката й застават Димитър, Асен и майор Веселин. Последният е в списъка заради стимула й да докаже, че и тя може да ръководи фермата. Освен това Рая трябва да избере и ратаите, които да са до нея. Единият е спечелил доверието й, другият я е разочаровал. С това започва и нейното отмъщение към част от участниците заради Варсамов.

В този епизод Рая ще изкаже на глас мнението и на една голяма част от участниците за Митко, а на масата ще бъдат поставени доста теми за размисъл. Какво е настроението на фермерите към доскорошния им шеф, зрителите ще видят във вторник вечер, както и каква е ответната реакция на Митко. 

Тази вечер зрителите на bTV ще научат от ръководителя на мандрата във „Фермата” - Симеон как се прави кашкавал. „Спецът” по работа с мляко прибави към рецептата и нещо от себе си, а какво е то, зрителите ще видят тази вечер. Освен това участниците ще получат и новите си седмични задачи  - да построят под при навеса, където е кухнята и трапезарията им. Това трябва да стане през нощта, защото иначе кухнята им трябва. В допълнение трябва да оправят мазилка и да се направи зайчарник.

Новини
  • Последни
  • Най-четени