Рая Агонцев: Аз съм победител в предаването

Рая напусна „Фермата” след дуел със своята близка приятелка в предаването - Нора

Рая Агонцева напусна „Фермата” след дуел със своята близка приятелка в предаването - Нора. Днес, г-ца Агонцева бе гост в „Тази сутрин” и „Преди обед”, където разказа какви са мислите и чувствата й след напускането на шоуто. Рая бе веднъж фермер на седмицата, два пъти ратай и два пъти се изправя в дуел.

„Аз отидох във „Фермата”, за да порасна, да превъзмогна себе си и в много отношения го направих, така че това, че отпаднах преди финала, не означава, че не съм победител в риалитито” – разказа Рая пред Антон Хекимян. „Промениха ме не условията, а хората и най-важният урок, който си взех е, че парите наистина променят хората. В началото всички бяха едни хора, а с течение на времето, колкото по-близо стигахме до финала, толкова по-различни ставаха хората... Не мисля, че има толкова големи спортсмени, по-скоро всичко е материално. 90% от хората там са влезли за парите. Има едни 10% като мен, които са влезли за изживяването и да направя неща, които на 18 един човек не прави... Успях да изградя свой образ и да се откъсна от образа на Агонцеви и да изградя свой собствен... Не мисля, че едно 18-годишно момиче няма да стане в 6.30 ч. сутринта да издои крава, и то на рождения си ден” – споделя Рая.

„Аз не съм невъзпитана, а съм си защитавала позицията. Вярно, използвала съм по-груби думи, но аз съм такава и в реалния живот... Аз не съм носила маска, била съм такава, каквато съм и на вън” – коментира Рая. „Нора няма смелост, тя има мише сърце” – споделя Рая относно най-близкия си човек в шоуто – Нора.

Сашо и Деси изненадаха Рая със среща с приятеля й Кристиян. Двамата са се запознали покрай... цигарите – той иска да ги откаже, а Рая „пуши като комин”. Кристиян е бил против влизането на Рая във „Фермата”, но в крайна сметка я покрепя, защото разбира, че това е важно за нея. „Рая е прекраесн човек и не е вярно, че не уважа по-възрастните. Напротив, винаги им помага”, разказва Кристиян и разкрива, че двамата с Рая вече мислят да заживеят в собствен дом. Г-ца Агонцева разкри, че тя е много ревнива и често започва да бие приятеля си, когато се карат.

Тази вечер във „Фермата” зрителите ще станат свидетели на терзанията на Алла, която вече не издържа психически на нападките, че е виновна за много събития в ежедневието на участниците, а майор Веселин ще стане обект на интерес от страна на различните лагери и стратегии.

Новини
  • Последни
  • Най-четени