Работа до припадък тази вечер от 21.00 часа във „Фермата” по bTV

Третото поред ръководство на Димитър във „Фермата” започна с диктат и заключване на провизиите. Това накара Мария, която в момента е ратай, да бойкотира фермера на седмицата и да започне война за „отваряне на зимника”. Ще постигне ли Мария целта си или Митко ще издържи цяла седмица на натиска, зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа.  

Митко започва с поведението на „доброто ченге” и се опитва да поговори с всеки един от участниците, на които има доверие или е имал конфликт – майор Веселин, към когото се обърна за помощ в ратайството и Мустафа, с когото не могат взаимно да се „разгадаят” и с когото се обиждаха на полицай и политик. Майорът от своя страна изпитва съмнения дали Митко ще постъпи добре с него или ще го прецака по подобие на досегашните му авери Дони, Варсамов и Асен.

Младите дами Нора и Рая започват да се упражняват за предстоящия дуел с цепене на дърва, защото са сигурни, че една от тях ще се изправи срещу Мария на предстоящия дуел. Това им занимание им попречи да помогнат на Райно и за пореден път поставя на дневен ред темата за разрива между поколенията. Нора и Рая ще нарушат правилата, като си приготвиха сами храна, което ще отприщи още повече емоциите сред фермерите. Рая ще влезе в конфликт с Мустафа, а каква е причината, зрителите ще видят тази вечер.    

Тази вечер от 21.00 часа зрителите на bTV ще станат свидетели на това какви са новите задачи на участниците, които те ще получат от бай Георги и ще научат за какво е била предвидена къщата, която участниците не успяха да завършат през миналата седмица. Задачите, поставени от него тази седмица – да се извадят картофите, за да се направи на тяхно място оранжерия, да се сложат прозорци на лятната кухня и къщата, и да се измажат и боядисат стените. „Животът ни вече е работа и хранене, което вече не е толкова пълноценно”– констатира Димитър, който не пропусна да отбележи, че всички са отслабнали с по 5-10кг.

Новини
  • Последни
  • Най-четени