Провокативната Христина напусна „Фермата“ пред 1 300 000 зрители в неделя вечер по bTV

Любимката на Ивайло Караньотов загуби дуела с бесарабската българка Лилия Семкова с резултат 4:11 точки

Над 1,3 милиона от всички зрители пред екрана в неделя вечер са проследили четвъртия дуел във „Фермата: Съединение“, когато от шоуто изненадващо отпадна един от най-противоречивите участниците – 29-годишната софиянка  Христина Харалампиева. Пикът на зрителския интерес е бил около 21:15 часа, когато близо 1 500 000 зрители са гледали началото на решаващите две битки от дуела.

Емоционалната и конфликтна Христина си тръгна от шоуто, след като загуби с 4:11 от славея на стопанството Лилия Семкова от Украйна, която избра за свой противник като по-слаб играч и сигурен начин да се завърне в шоуто. Изненадващо обаче 24-годишната бесарабска българка показа съсредоточеност и по-задълбочени познания по история от Христина. „Знаех си, че стигнем ли до Алманаха, ще стане така. Знам си възможностите. Всички знания изхърчаха от главата ми, заради притока на адреналин“, коментира загубата си Христина, която бе подкрепена единствено от Ваня, Ивайло, Радилена и Александър. Мнозинството от фермерите се обединиха в подкрепата си за Лилия, тъй като не одобряват поведението на сприхавата Христина, която бе в основата на голяма част от скандалите във фермата.

 

Агитката на Лилия нарече дуела в неделя вечер „война между доброто и злото“, а победата й бе посрещната с надеждата за връщане на спокойствието в стопанството. На Арената бесарабката се яви облечена с фланелка с българското знаме, която получи като подарък от Йордан Йовчев с пожелание никога да не пада духом. Индиректната подкрепа, която Лили получи от олимпийския медалист при излизането му от шоуто, я мотивира да се завърне триумфално във фермата.

 

Разочарован от загубата на Христина бе най-вече Ивайло Караньотов, когото импулсивната софиянка приемаше като баща. „Мъчно ми е, една цветност ще си отиде. Остана само Радилена и силният глас на Милена, всичко останало е равно“, не скри чувствата си Ивайло, според когото обединението на отборите на тукашните и емигранитите ще доведе до по-голямо разединение и индивидуални стратегии за спечелване на голямата награда от 100 000 лева.

 

С излизането на още една жена-участник в шоуто, мъжете вече числено превъзхождат дамите. Как ще се отрази това на обстановката във фермата и ще успеят ли участниците да работят и живеят заедно като един отбор, ще стане ясно още тази седмица във „Фермата: Съединение“.

Новини
  • Последни
  • Най-четени