Прабългарско приключение и ново обяснение в любов тази вечер във "Фермата"

В неделя вечерта Краси от Априлци отпадна от “Фермата” на една ръка разстояние от полуфинала, но си тръгна, без да се чувства победен. „Осъзнавам колко неща спечелих тук и това ме кара да се чувствам добре. Успях да се насладя на всички неща – на лишенията, на радостта. “Фермата” ме промени в по-добро. Научих се да ценя близките си, да им отделям повече внимание, да им казвам колко значат за мен”, коментира Краси в последните си минути в предаването. След дуела между Краси и Стоян групата за първи път се прибра във фермата без победоносни викове. Стоян става все по-самотен, между него и останалите вече зее яма. „Заради парична сума Стоян става вълк единак. Хубаво е да си лидер, но да имаш поддръжници. Тъжен човек е Стоян. Той го осъзнава”, обобщава настроенията във Фермата Финци. Обратно в къщата участниците ги очаква изненада - в двора ги посрещат чучела на всички отпаднали участници. „Аз ги подигравах тези чучела. Те сега ще ми върнат”, коментира Финци, защото се е смял на фигурите в двора, преди да разбере каква е целта им. На сутринта при тях влиза Андрей и им разказва, че в края на седмицата ще получат видеообръщения от отпадналите участници. “Дотогава вие сте задължени да се обърнете към минимум пет от вашите съотборници и да си изясните отношенията. Можете да им се обясните в любов, да им кажете за какво не са били прави, защо сте им се обидили, защо сте ги обикнали, да им се извините”, обяснява им Андрей.

В прощалното си писмо Краси трябва да определи и последния “Фермер на седмицата”, който е много вероятно да бъде финалист. В последното си обръщение към групата, Краси пише: „Мили приятели, благодарен съм ви, че ми помогнахте да направя една мечта реалност. Получих всичко, за което бях дошъл. Искам да благодаря специално на Финци за нещата от живота, които ме научи. Смело заявявам, че ти си ми пример в живота. Развълнуван от думите на Краси Финци признава, че когато преди година се е разделил със съпругата си, всички са били против него – родителите, децата му, всички. “Слава Богу за една година всички разбраха, че не съм правил глупости, защото съм искал да разваля едно семейство, а защото истински съм обикнал човек, друг. Сега ги печеля един по един пак. Не е леко”, признава Финци. Тази вечер фермерите ще разберат и кой ще бъде последният фермер на седмицата и неговите ратаи.

Стоян и Галя веднага започват със залозите кой ще отиде на дуел. Спорен мама Галя дуелът ще е женски. Тази вечер от удобствата на руската баня ще се възползват Финци и Стоян, за да изяснят отношенията си на четири очи. В разговора Финци признава на Стоян, че ако излязат двамата на дуел, иска да го победи по човечния начин. Ако пък загуби, ще се радва, че Стоян е бил по-добър. След срещата им Стоян твърди, че е преоткрил Финци и е разбирал, че е истински стойностен човек.

Още една изненада очаква участниците в първия дейли епизод на предаването - на хълма срещу фермата надписа е заменен. Вместо името на Мария, сега там е изписано Сиси, а трима души крещят на Силвия – “Обичаме те”.

Новини
  • Последни
  • Най-четени