Последният дуел във „Фермата 3“ ще е между блондинки

Чеченката Марина и вдовицата Виолета влизат във финална борба за оцеляване в шоуто

Седмица преди големия финал на трети сезон на най-гледаното риалити - „Фермата“, чеченката Марина и младата вдовица Виолета ще се изправят една срещу друга в последния дуел на Aрената. След като фермерът на седмицата Алек посочи за първи дуелист Виолета, с която доскоро бяха приятели, тя веднага реагира и се закани да му отмъсти, като от своя страна избере за втори дуелист възлюбената му Валерия.

След дълга встъпителна реч, която прозвуча като за сбогуване, Виолета все пак извика на Aрената не гимнастичката, а чеченката Марина. Като причина за решението си тя първо посочи обещанието на Марина да направи страхотно шоу, когато отиде на дуел, но след това призна, че чеченката я дразни. След този избор фермерът на седмицата се успокои, но омразата му към Виолета остава факт и футболистът дори заяви: „Това е човек, който се моля на Бога, като изляза от тук, никога да не видя”.

Решителните блондинки обещаха, че ще се борят ожесточено и до край и ще подарят предстоящия дуел на децата си.

Отношенията във „Фермата“ преди големия финал на 17 декември са нажежени. Тогава оцелелите до този момент ще се впуснат във финална битка. Гласуването на зрителите ще започне още в петък, 15 декември. Фермерите-финалисти ще се състезават за голямата награда в три етапа. В първия етап гласовете си за победителя ще дадат всички отпаднали участници, което ще носи определен брой точки. Във втория ще се разиграят три битки, които ще изпитат силата на финалистите и ще добавят точки в актива им. Третият и най-важен етап е гласуването на зрителите на живо. Победителят в третия сезон на „Фермата“ ще бъде финалистът, събрал най-голям брой точки след трите етапа. 

Новини
  • Последни
  • Най-четени