Полуголият Асен танцува с Маргарита Михнева, Гоги предизвиква Сашо Кадиев в ефир

Прея гостува във „Фермата” тази вечер от 21.00 часа по bTV

В неделя вечер Мария напусна „Фермата”, след като изгуби двубоя с Рая Агонцева. Тази вечер от 21:00 часа зрителите ще видят нейното отмъщение, защото е време „предателите” да се готвят за възмездие. А предателите според Мария са двама – Димитър и Нора. Очакването е начело на фермата да застане Алла, но Мария често изненадва всички със своите ходове.

Днес, напусналата Мария бе гост в „Тази сутрин”, а след това и при Сашо и Деси в „Преди обед”. „Фермата” ми даде страшно много. Преодолях много страхове. Най-тежкото изпитание беше ярето, което заколих. Точно в този момент разбрах, че животът на село е много тежък” – коментира Мария. Сашо и Деси пък я изненадаха с откровено интервю с дългогодишния приятел на Мария - футболистa Николай Дюлгеров, който публично потвърди силната любов, която изпитва към нея. Мария пък разкри и много детайли за бурното си минало, свързано с музиката.

Преди да се развият събитията, обаче, зрителите ще видят как Прея прави специална изненада на фермерите. Симеон пък за първи път се изнервя много на Нора и спонтанно изразява желание да има телефон, за да се обади на своята бивша годеница, която го е зарязала заради един „плешив французин”. Митко пък признава, че стратегията му дава резултат и вече са отстранени трима души, които са били в неговия списък – Гоги, Варсамов и Мария.

В неделя вечер водещите на „Фермата” Иван и Андрей дадоха начало на една инициатива, наречена „Предизвикай в занаята” с изпълнението на песента „Прости ми, за всичко си виновен само ти”, на която полуголият Алехандро покани на танц Маргарита Михнева. Тя има за цел да популяризира българските традиции. Идеята е проста: по забавен начин вниманието на хората да бъде насочено към запазването на българските традиции и обичаи. В инициативата може да се включи всеки. Единственото, което трябва да направи, е да заснеме видео, в което показва някой стар занаят, ритуал или каквото му хрумне, и да го сподели в социалната мрежа с #Фермата. Вълната вече заля социалните мрежи. От участниците вече се включиха първият напуснал – Асен, който предизвика Ники Китаеца и Гоги, който предизвика Сашо Кадиев в ефир.

Новини
  • Последни
  • Най-четени