Певицата Поли Хубавенска за втори път излиза на дуел във „Фермата“ 6

Актрисата Даяна Ханджиева разказа за връзката си с баскетболиста Кристиян Ставрев

Поли Хубавенска ще се бори за мястото си в стопанството за втори път, след като фермерът на седмицата Надя реши седмичната елиминационна битка да е женска. Народната певица вече има една победа в дуел, с която отстрани от шоуто дизайнерката Антония.  

„Не съм изненадана от избора на Надето, тя има своите мотиви да го направи. Дуелът със сигурност ще бъде тежък. Зная го, защото вече съм била на Арената“, спокойно прие новината Поли, която тази седмица е ратай заедно с гвардееца Калоян.

Надя реши да изпрати народната певица на дуел със същите мотиви, с които преди две седмици я номинира и пилотът Петър – че допринася в по-малка степен за работата в стопанството.

„Следвам моята философия да избирам за дуелисти хора, които са по-малко полезни за фермата. А чисто стратегически посочих жена, защото жените са ми конкуренция“, обясни пчеларката.

Битката за имунитет от дуел тази седмица спечели актрисата Даяна, която победи Ваня и Мария, като успя да се задържи максимално дълго, прегърнала с крака и ръце високи пет метра дървени пилони. Триумфът й в тази битка зарадва Поли, която чувства звездата от „Скъпи наследници“ най-близка от всички фермери.

Адвокатката Милена, която се завърна в стопанството и пчеларката Надя, която е фермер на седмицата, са имунизирани от битката, което ограничава избора на Поли за втори дуелист между Ваня и Мария. В петък вечер певицата ще реши коя от двете да предизвика на Арената, за да има шанс за втора победа.

Любовните трепети и признания продължават да са запазена територия на влюбените Даяна и Йордан, които разказваха лични подробности за отношенията си със своите половинки. Общинският съветник призна за трудностите в съвместния живот с певицата Камелия Ноева, а актрисата - за връзката си с баскетболиста Кристиян Ставрев.

Всички епизоди на „Фермата“ 6 могат да се гледат на btvplus.bg безплатно до 7 дни след ефирното излъчване, а по всяко време и на всички устройства предаването ще бъде достъпно на VOYO. Последвайте „Фермата“ и в социалните мрежи - Facebook и Instagram @fermata.btv. А ако сте на път, слушайте bTV Radio и радио N-JOY за още любопитна информация.

Новини
  • Последни
  • Най-четени