Певицата Поли Хубавенска неочаквано триумфира на Арената във "Фермата" 6

Художничката Антония Сандова напусна шоуто след драматичен обрат в женския дуел

Певицата Поли Хубавенска защити мястото си в шоуто в драматичен сблъсък с художничката Антония Сандова, която напусна Арената разплакана. Въпреки самоуверената й заявка, че със сигурност ще победи, Антония стана жертва на грешната си преценка при подреждането на точките в битките и с финален резултат от 8 на 3 точки се сбогува със стопанството и останалите участници.

„Може би се надценявам. Ядосана съм на себе си, че не успях“, лаконично и през сълзи обясни тя в края на дуела.

Антония започна ударно, като спечели първата и втората битка, но опонентката й успя да набере увереност и демонстрира неочаквана бързина в третото предизвикателство, изравнявайки временния резултат с 3 на 3 точки. В петата, решаваща битка, на дуелистките се наложи да използват силата на ръцете си, за да се задържат възможно най-дълго време на наклонена платформа. Изпитанието се оказа твърде тежко за Антония и тя изгуби дуела и шанса да продължи напред във „Фермата“. Причината да сложи най-много точки именно на тази силова битка, Антония обясни с това, че е планирана тя изобщо да не се играе, а да отстрани Поли още в първите четири игри.  

„Не казвай „хоп“ преди да си скочил, това e правилото, което аз следвам. На тази Арена никога не се знае. Искам да стисна ръката на Тони, защото това беше спортсменска битка. За мен беше важно да покажа това, което умея“, коментира в края на двубоя Поли.

Изключително разстроена и изненадана от загубата си, Антония призна, че не е готова да си тръгне.

„Не ми стигна това време, исках да остана повече в шоуто. Най-много ще ми липсва изолацията и това, че не съм в собствената си реалност, в която живея в един омагьосан кръг. Няма да забравя всичко, което научих тук“, коментира една от най-емоционалните участнички.  

В края на дуела стана ясно, че продукцията глобява още веднъж Ангел Тенев, този път за присвоен реквизит от Арената, поради което новият фермер на седмицата ще започне управлението си с 50лв. по-нисък седмичен бюджет. Кой ще управлява стопанството през следващата седмица ще стане ясно в понеделник вечер, когато участниците ще изберат между победилата Поли Хубавенска и номинирания от Антония претендент.

Всички епизоди на „Фермата“ 6 могат да се гледат на btvplus.bg безплатно до 7 дни след ефирното излъчване, а по всяко време и на всички устройства предаването ще бъде достъпно на VOYO. Последвайте „Фермата“ и в социалните мрежи - Facebook и Instagram @fermata.btv. А ако сте на път, слушайте bTV Radio и радио N-JOY за още любопитна информация.

Новини
  • Последни
  • Най-четени