Пчелата майка Мария се изправя в дуел с Рая Агонцева във „Фермата”

Тази неделя от 20:00 часа развоят на събитията ще коментират Маргарита Михнева, Рут Колева, Кристина Патрашкова, Ива Екимова и Асен Митев

В неделната вечер най-конфликтната жена във „Фермата” - Мария влиза в дуел с най-младия участник в риалити формата – Рая Агонцева. Двубоят ще се коментира от гостуващите в студиото – напусналият предаването Маргарита Михнева, Рут Колева, Кристина Патрашкова, Ива Екимова и Асен Митев.

Дуелът тази седмица между Мария и Рая, ще бъде не само физически, но и психически. Улегналата Мария ще заложи на хъс, провокиран от желанието за разчистване на сметки с Митко, докато малката Рая ще използва телосложението си като предимство и мотивацията да си отмъсти за Варсамов. Дали силата на духа ще надделее над физическата сила на младото тяло предстои да стане ясно в трите битки на дуела – цепене на дърва и подреждането им в кула, изкачване по дървена стълба и достигане до висящите ябълки, и бутане на въртяща греда. Възможността една от двете дуелистки да напусне „Фермата” всява смут у защитниците на Мария и Рая в лицата на Альона и Нора. Кой ще бърше сълзи и кой ще се радва, зрителите ще видят в неделя от 20:00 часа по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени