Паулина Ванегас срещу Елизабет Илчева в третия женски дуел във "Фермата: Нов свят"

Митко Караиванов и любимата му Ваня празнуват годежа си в народни носии, фермерите пресъздават стари български обичаи

Екзотичната Паулина Ванегас изненада всички участници с решението си да предизвика на дуел една от най-близките си приятелки в шоуто – английската възпитаничка Елизабет Илчева. След като бе избрана за първи дуелист от фермера на седмицата Митко Караиванов, българката с никарагуанска кръв реши да последва стратегията му и да не праща представители на бившия отбор на сиромасите на Арената, за да им даде шанса да се борят за голямата награда от 100 000 лв.

Докато любимият й Краси Джунов я посъветва да избере организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова, а мнозинството участници искаха тя да се спре на учителката Дана или на маникюристката Силвия като съперник, Паулина обяви изненадващото си решение. „Имаше един надпис, когато имахме ограда, че ако богатите мислеха повече за бедните, щеше да има средна класа. Не отмъщавам на Митака, просто следвам неговия пример да дадем път на сиромасите“, заяви първата дуелистка. В избора й водещият Иван Христов заподозря интрига – пет дни след като Митко Караиванов елиминира най-големия си враг в шоуто Ивайло Шопски, той стана фермер на седмицата и започна да отстранява малкото близки хора на журналиста-патриот. Паулина, която Шопски третираше като своя дъщеря, бе избрана първо за ратай, а след това и за първи дуелист. Ванегас на свой ред предизвика Митко, избирайки най-добрата му приятелка Бети за опонент на арената, въпреки, че самата тя е в близки отношения с английската възпитаничка.

Най-притеснен от развоя на събитията бе Краси Джунов, който за шест седмици успя да прескочи стената на разединението и да изостави отбора си заради любовта си към Паулина. „Вярвам в Поли, тя има страхотен спортен хъс“, подкрепи любимата си той.

Елизабет прие спокойно новината, че за първи път ще трябва да се бори за мястото си в шоуто. „Не мога да кажа, че ще я победя на 100 %, защото в нея има много спортна злоба. Аз обаче имам скрити таланти, за които тя не подозира“, коментира Илчева.

В седмицата, която минава под надслов „Назад във времето“ участниците празнуваха с древни български обичаи годежа на Митко Караиванов и половинката му Ваня.

След като съобщи намерението си да се ожени за дългогодишната си приятелка, продукцията се съгласи да сбъдне мечтата на IT специалиста като му позволи да предложи брак на Ваня в шоуто. Облечена в народна носия, избраницата на Митко влезе във фермата през кордон от прегръдки и веднага се хареса с всички участници.

Триумфът на любовта в шоуто се превърна в пищен тридневен празник, в който фермерите получиха шанса да пресъздадат редица древни обичаи. По стара българска традиция стълбите на бъдещия дом на младите сватбари бяха застлани с бял плат, поръсен с монети и цветя. Годеницата пък очакваше своя любим в дома си, окичена с накити и със сплетена коса. Годежарите и годеникът поднесоха дарове на невестата, последвано от благословии и разчупване на погачата.

Седмицата назад във времето във „Фермата: Нов свят“ се превърна в седмица на любовта. Възродената тръпка между Красимир и Паулина и пищният годеж между Митко и Ваня заразиха с трепети и още една потенциална романтична двойка – Красимира Цочева и Димитър Калайджиев. Как ще се развият взаимните им симпатии и какъв ще е изходът от третия женски дуел в шоуто? Гледайте „Фермата: Нов свят“ в петък вечер в 21.00 часа и в събота от 20.00 часа по bTV.

Свързани

Новини
  • Последни
  • Най-четени