Паулина Ванегас напусна "Фермата: Нов свят" след инфарктен женски дуел

Водещите Иван и Андрей посрещнаха участниците на Арената в народни носии

Българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас напусна „Фермата: Нов свят“ след изтощителна битка с най-близката си приятелка Елизабет Илчева. Инфарктният трети женски дуел на Арената в събота вечер завърши с победа за английската възпитаничка Елизабет, която успя да обърне резултата в последните две битки и защити мястото си в шоуто с финалните 10 на 5 точки.   

Паулина излезе на Арената с чорапите, които получи като дар на годежа на Митко Караиванов и приятелката му Ваня през седмицата. „Това са чорапите на любовта, искам любовта да победи!“, заяви тя, а любимият й Краси я изненада с ръчно изработен медальон, на който е гравирал името си и това на сина й Николас. „Не мога да повярвам на какво го обърнахте това предаване! В годините са се случвали какви ли не неща, обаче да е предаване за срещи, любов от пръв поглед и то осъзната любов, такова нещо не сме очаквали!“, коментира романтичния момент водещият Иван.

Непосредствено преди да се впуснат в тежките физически изпитания на игрите, дуелистките получиха подкрепа от най-близките си хора. Изненада за Паулина се оказа видеообръщението от майка й, на което тя не успя да сдържи сълзите си. „Толкова много ми липсваш! Гордея се с теб, защото спечели най-важната битка  - тази срещу теб самата. Ти умееш да превръщаш всяко поражение в нов шанс. Обичам те! Гордея се с теб!“, чу със сълзи на очи Паулина, чийто 11-годишен син Николас, заяви, че я чака вкъщи като победител.

Бети също се трогна от думите на майка си и на приятеля си Димитър, с когото преди да влезе в шоуто са имали планове за годеж. Като втори дуелист тя получи правото да разпредели точките във всяка игра и благодарение на добрата си преценка, успя да победи в дуела, като спечели последните две игри – Алманах и „Трасето на фермата“, за които бе заложила най-много точки.

Елизабет победи в първата игра, а съперничката й спечели преднина във втората и третата битка. Тежкото физическо натоварване засили болките в гръба, с които Паулина излезе на Арената и в края на втората игра тя се разплака безутешно. Участието й в дуела продължи след обезболяваща инжекция и прегръдка от любимия й Краси Джунов. Втори обрат в класирането настъпи след въпросите от Алманаха, по които Бети показа повече знания и изравни резултата. В последната, решаваща битка - „Трасето на фермата“, тя постигна по-добро време и триумфира с победа в дуела.

На финала Елизабет се извини на Краси Джунов за победата си, след която той ще трябва временно да се раздели с любимата си Паулина. „Поли може да е шумна, да е първична, но Поли е слънцето на тази „Ферма“ и без нея няма да ни е толкова забавно! Поли, обичам те, не ми се даде! Извинявай за всичката болка, която преживя!“, емоционално коментира победителката.  От своя страна Паулина сподели, че напуска шоуто благодарна за възможността да опознае българските традиции и фолклор, както и за любовта и новите приятелства, които е срещнала.

Новини
  • Последни
  • Най-четени