Първи женски дуел във „Фермата“ 3

Македонката Диана и Ивона ще се борят за оставане в шоуто тази неделя

Фермерът на седмицата Марина предопредели първия женски дуел в сезон 3 на най-гледаното предаване „Фермата“ , като предпочете да изпрати в битка Диана, вместо другия ратай Калоян. Според Диана причините да бъде посочена за първи дуелист са лични, въпреки че чеченката отрече решението й да е резултат от изнервените отношения между двете в последната седмица. Марина обоснова избора си с това, че македонката е колоритна личност и може да се впише във всяка ситуация, като добави: „Ако се върнеш във фермата, животът между две лъвички ще бъде много по-интересен. На дуела ще привлечеш мъжка публика, на което ти ще се възрадваш“.

В епизода в четвъртък вечер все пак става ясно, че именно женско отмъщение е в основата на избора на фермера на седмицата за първи дуелист. Нежната война между двете започна още когато Марина обяви правилата си, които се оказаха близки до казармения ред. Македонката се ядоса за това, че не може да говори на масата заради забраната на чеченката. Конфликтът продължи със скандал, че Диана се скътава и спи, докато другите работят.

Според Марина Диана се държи арогантно, защото е млада. „Когато бях казала да не ядете, ти се усмихваше и ядеше“, припомни огнената чеченка.

Красивата Диана избра да се изправи на дуел срещу амбициозната Ивона и определи това за логичен избор.  До този момент Ивона опитва да се наложи сред участниците като интелигентна и начетена млада жена, която вече е разучила Алманаха на „Фермата” из основи. Според Диана мисълта на студентката по философия тече като бръснач, но знанията на Ивона са само на теория и тя проявява характер на човек, който умее добре да се нагажда. Ивона от своя страна коментира, че именно нейната адаптивност й е помогнала да оцелее в живота и я е предпазила от проблеми.

„Понеже видях, че останалите участници също се дразнят от начина й на изразяване и философстване, реших да й дам шанс да покаже какво може на арената. Мисля, че играта ще бъде лесна за мен и ще я разбия“, закани се Диана. Ивона пък призна, че е очаквала да я изберат за втори дуелист и знае, че битката ще е трудна, но е готова да изиграе всички нужни роли, за да стигне до финал.

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени