Овцете и градът се сблъскват във „Фермата”

Митко, Мони Мандрата и Мустафа плачат тази вечер от 21.00 часа по bTV

Тази вечер от 21.00 часа „Фермата” зрителите ще видят как хитруването и пазарлъците ще минат на заден план, защото в епизода ще има екшън с овце, много любов и романтика.

Вечерта за зрителите ще започне с едно изключително забавно състезание между участниците, които ще се борят за възможността техен близък да ги посети във фермата. Скоростното преминаване на овца през трасе е състезанието, което ще измори неимоверно фермерите и ще разсмее зрителите, защото сблъсъкът между овцете и града се оказва уникално изживяване, особено за Митко.

Тази вечер предстои виртуална среща на Симеон, Мустафа и Димитър с техните близки. Коя е мама Анджела, как се справя семейството на Митко без него и какво представлява семейството на Мустафа, зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа.  

За тази седмица бай Георги е предвидил фермерите да изработят две ръчни колички, да направят цветарник и да подготвят градината за зимата. Освен това зрителите ще чуят и решението на Симеон кой ще бъде първият дуелист за седмицата, а ситуацията във фермата вече е доста напрегната.

Новини
  • Последни
  • Най-четени