Орлин Горанов влиза със специална мисия във "Фермата: Нов свят" по bTV

Обичаният от поколения българи артист ще вдъхновява участници в шоуто от 6 септември

Големият български певец и музикант Орлин Горанов ще бъде част от звездния каст в новия сезон на „Фермата“, който стартира на 6 септември, от 20 часа, по bTV. Един от най-обаятелните и обичани български изпълнители ще има специален статут и мисия в най-позитивното риалити шоу. Орлин Горанов ще влезе в ролята на Мъдреца, който чрез своя житейски опит и познания ще вдъхновява участниците. В предстоящото издание на „Фермата“ те ще започнат играта си, разделени в две различни ферми.  

Водещите и изпълнителни продуценти на най-гледаното риалити шоу у нас - Иван и Андрей, канят Орлин Горанов заради неговата безупречна репутация и вълнуващ живот, в който е имал шанса да се занимава с това, което обича и да вдъхновява хората с таланта си.  

„Поканихме Орлин Горанов да бъде ментор на участници във „Фермата“, защото той е сред малкото истински български звезди, които са обичани и уважавани от всички. Той е пример за подражание на поколения българи. Обиколил е целия свят, срещал се е много и различни хора, и е натрупал опит, от който всички можем да се учим“, допълва Андрей Арнаудов.

Във „Фермата“ 62-годишният Горанов ще търси заедно с всички останали отговорите на много въпроси, които вълнуват не само него, но и нас като общество. „Аз ще съм част и от двете групи с участници. Ще се опитам да разбера какво мислят за живота и неговата пъстрота от емоции и събития, както и какво спира нас, българите, да живеем с усмивка и най-вече заедно, в един „нов свят“, казва Орлин Горанов.

В пети сезон на „Фермата“ Орлин Горанов ще се присъедини към останалите участници и ще се труди рамо до рамо с тях, но няма да се състезава за голямата награда от 100 000 лева.

„Фермата” е уникална игра и голямо училище. Всички, които са избрани да участват, могат да се смятат вече за победители, защото те са автентична представителна извадка на нашето общество. Целта на този сезон е да покажем какво се случва в България и всеки, който гледа шоуто, ще може да си зададе важни въпроси за това как живеем днес“, споделя музикалният идол.

Орлин Горанов

Орлин Горанов е роден на 8 август 1957г. в Берковица. Той е възпитаник на хор „Бодра смяна”. На 20-годишна възраст става част от Ансамбъла на Строителни войски.

Талантът му получава международно признание. През 1981 г. печели първа награда на „Шлагерфестивал“ в Дрезден и трета награда на „Интерталант“ в Прага. Три години по-късно, през 1984 г., получава голямата награда на „Златният Орфей“  - успех, който повтаря и през 1999 г. За създаването

на уникалния му стил допринася и сътрудничеството с Александър Бръзицов. Едно от емблематичните му изпълнения е песента „Светът е за двама“ по музика на Мария Нейкова.

През 1990 г. Орлин Горанов завършва Музикалната академия със специалност „Оперно пеене“ и става солист на Пловдивската опера. Вече покорил популярната музика, той бързо се превръща в звезда и на оперната сцена. Успява да се докосне и до киноизкуството с ролята си в популярния български филм „Мисия Лондон“ .

Орлин Горанов е ангажиран и с обществена дейност. През 2009 г. става член на Ордена на рицарите-тамплиери.

Новини
  • Последни
  • Най-четени