Оперният певец Борис Добрев напусна „Фермата“ 9 след сериозна грешка на Арената

„Канатица“ падна от „Елбетица“ само с 10 секунди разлика в най-оспорвания отборен дуел в приключението по bTV

С един играч по-малко остана „Канатица“ след най-оспорвания, тежък и болезнен отборен елиминационен дуел в деветия сезон на „Фермата“ по bTV. Оперният певец Борис Добрев се сбогува със стопанството, но изпълни мечтата си да смени културната сцена с обора и да изпита силите си в приключението край село Боснек. „Взех всичко от предаването. Срещнах готини хора, доих крава за първи път, тествах възможностите си на Арената, щастлив съм! Разбрах, че и в оперната музика, и във фермата, всичко изисква упорит труд“, каза участникът, който допусна малка, но непростима грешка във важна битка. Забавянето му с 10 секунди коства победата на неговия тим и осигури триумфа на „Елбетица“.

 

В понеделник вечер червените в лицето на Борис, дизайнера Сергей Панайотов и собственичката на автокъща Лилия Ел Абани ясно заявиха желанието си за победа. От зелените им се противопоставиха актьорът Петър Петров, сервитьорът Андрей Стефанов и актрисата Присияна Люцканова. В последвалия сблъсък освен отборни страсти се разразиха и силни лични емоции.

 

Първата индивидуална битка за един пендар - бутане на гигантска гума и рязане на филии от греда, сблъска „червения“ Борис и „зеления“ Андрей. Оперният певец показа забележителни умения с триона, но остана без дъх при местенето на гумата. Въпреки че преживя серия от кризи и получи болки в ръцете, той не се отказа. Съперникът му обаче беше по-бърз и „Елбетица“ поведе с 1 на 0.

 

Две силни и непоколебими жени премериха сили във втората битка за два пендара. Лилия от „Канатица“ и Присияна от „Елбетица“ се вкопчиха в хоризонтална греда и увиснаха на нея, впрягайки волята си да издържат максимално дълго. В началото на изпитанието собственичката на автокъща замръзна в една поза и остана в нея, докато актрисата многократно смени захвата и първа падна малко след 24-тата минута. Лилия, за която това е четвърти пореден дуел, триумфира, а „Канатица“ обърна резултата на 2 на 1 в своя полза. 

 

Третата битка за три пендара противопостави двама непримирими врагове - Петър от „Елбетица“ и Сергей от „Канатица“, който се премести от зеления отбор в червения, недоволен от лидерския стил на актьора. Сега двамата получиха шанс да решат спора си на Арената. Петър влезе в сблъсъка по-уверен и подготвен - показа завидна бързина, техника и стратегия в рязането на дъски, коването на стълба и цепенето на ритловица, и завърши с огромна преднина пред опонента си. След играта му „Елбетица“ поведе с 4 на 2. На въпросите от Алманаха двата отбора се представиха равностойно и си разделиха по две точки.  

 

В решаващата щафета за пет пендара червените и зелените минаха по трасето, демонстрирайки почти едни и същи сръчност, ловкост, бързина и концентрация. Единствено Борис загуби равновесие при пренасянето на пълни менци с вода по тънка греда и се забави с 10 секунди, заради които „Канатица“ падна от „Елбетица“ с 4 на 11 и загуби дуела. След битката повечето съотборници на оперния певец гласуваха срещу него и го изпратиха у дома.

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени