Нов участник във „Фермата 3”

Михаил е познат на зрителите като съпруг на рускинята Альона от първия сезон на шоуто

По време на първия дуел за елиминации в третия сезон на „Фермата” актьорът Иван Ласкин обяви решението си да напусне шоуто. Още на следващия ден, понеделник, водещият Иван представи на фермерите новия участник Михаил, който влиза на мястото на Ласкин.

Мишо е роден в Сливен и е бивш емигрант. Завръща се в родината си, след като осъзнава, че само в България може да се чувства добре. Той е познат на зрителите от участието на съпругата му в първия сезон  на „Фермата” - рускинята Альона. За да има шанс участниците да го опознаят и да се вгради в колектива, Михаил получи имунитет от ратайство и дуел за първата седмица. Женската част  от клектива обаче не беше никак впечатлена от заявките, които той направи с обръщението си към участниците: „Без ядене не мога. Ставам много нервен. Кухнята трябва да е на ниво. Това е към дамите.”

В прощалното си писмо към фермерите загубилият първия дуел Тома посочи чеченката Марина за фермер на седмицата. Тя прие задачата изключително отговорно, но с огромно притеснение. Владо Николов се притече на помощ на новата господарка със съвети и организация на работата, а на останалите играчи им се наложи да се подчиняват на строгите правила във „Фермата”.

Визитка

Михаил е роден в Сливен. Той е бивш емигрант. Когато е на 18 работи като машинист, но бързо осъзнава, че от заплата не може да спести за жилище и кола или да се грижи за семейство. С 800 германски марки и без да знае език заминава за Малага, Испания. След 10 години работа в чужбина, Мишо се завръща в България, защото осъзнава, че само в родината си може да се чувства добре. Когато е на 30 г. започва собствен бизнес за поддръжка на ресторантско оборудване. Женен е за рускинята Альона, позната на зрителите от първия сезон на „Фермата”. Имат две деца. За Мишо няма нищо по-важно от семейството. Той влиза във „Фермата”, за да стигне до финала. Това, с което не може да прави компромис, е само мързела.

Новини
  • Последни
  • Най-четени