Нора става царица на виното тази вечер във „Фермата” от 21.00 часа

Иво, синът на Митко, побеждава Симеон в импровизиран дуел

Тази вечер от 21.00 часа „Фермата” ще запознае зрителите с един от най-българските ритуали – правенето на вино. За царица на виното Райно посочва Нора, а нейната задача е боса и с песен на уста да мачка гроздето.

Нишката между поколенията, интересите, връзката с природата и работата е прекършена според Райно и Веско. Кой работи и кой не е в основата на поредния скандал между майора и Алла, която не получава достатъчно помощ и от Симо, който се готви за дуела в неделя.

Тази вечер в работата във „Фермата” ще се включи още един фермер – Ивайло, синът на Димитър. Момчето ще се включи в правенето на пейките, рязането на дърветата, забиването на пирони и още много други земеделски занимания. Освен със земеделие, Иво ще се включи в подготовката на Симо за дуела. 12-годишното момче дори ще надвие Мони мандрата в коремните преси, а баща му ще разкрие, че Иво е желан от българските параолимпийци и отборa по канадска борба.

Тази вечер фермерите ще разбера дали са се справили със задачите и кой ще бъде вторият дуелист тази седмица. Дали Симо ще избере Веско, Мустафа или Митко, зрителите ще видят в четвъртък вечер от 21.00 часа.

Новини
  • Последни
  • Най-четени