Нико и Стоян се борят за място на финала тази вечер от 21.00 часа по bTV

Финалистите израждат теленце по време на дуела

В последния ден от Фермата 2 предстои ожесточена битка за четвъртото място на финала. За него в дуел ще влязат Нико и Стоян, а нещо неочаквано ще измести фокуса от напрегнатата борба между тях. По време на решителния дуел, докато Стоян дои мляко за една от битките, бременната крава във „Фермата” започва да ражда. Пръв това вижда Финци и се впуска да помага, тъй като няма време да бъде извикан ветеринарен лекар. Мама Галя също помага за раждането на теленцето, защото има опит. Докато Финци тегли теленцето за краката, Стоян тича с менчето до кантара, където се оказва, че не е събрал необходимите 2 кг. мляко. Мама Галя и Финци успяват да изродят теленцето, обявяват че е женско и след като се уверяват, че диша, Финци възкликва - „В последния ден на „Фермата“ теленцето се ражда живо и здраво.  Ако Бог няма пръст в това!!!”. 

На дуела в последната вечер във Фермата двама от най-силните мъже ще се борят за последното, четвърто, място на финала. Нико и Стоян се подготвят за дуела, който е не само крачка напред, но и битка на честта, която може да сложи край на враждата помежду им. Преди дуела Нико се заканва, че ще покаже, че и градските момчета могат да палят огън и да режат дърва и твърди, че Стоян не е представител на селото, а е олицетворение на модела на мишоците. Според Стоян пък Нико е разглезено и арогантно градско момче. Битката между тях се разразява в двора на Фермата, където ги очакват тримата финалисти и Иван. 

В последната вечер на финалистите в шоуто им гостуват стопаните Ники и Бети. „За вас това е последната вечер във Фермата. Ще има голям финал, но мисля, че вашата награда е, че бяхте тук. Успяхте да се запознаете с всички традиции, обичаи и да се върнете към земята и корените, да усетите силата на тази земя“, обяснява им Ники. Финалистите си събират багажа и се сбогуват с Балик, който ги изпраща. Портата на „Фермата“ 2 се затваря, но приказката продължава. 

Финалът на „Фермата“ 2  е тази неделя, 18 декември, в 20.00 часа, когато зрителите на bTV ще определят победителя в шоуто тази година.

Новини
  • Последни
  • Най-четени