Невиждан купон във Фермата след напускането на Ева

В неделя вечер домакинята на фермата Галина шокира всички, успявайки да надделее над перничанката Ева, смятана за фаворит сред жените. “Тръгвам си в подходящ момент – това не е моята среда, аз не съм ОК тук, а и останалите фермери не са ОК с мен. Тук видях много лицемери, не съм човек, който може да вирее в такава среда”, обясни след края на дуела Ева. Тя си тръгна без шумни аплодисменти, а участниците ще посрещнат мама Галя с бурен купон до изгрев слънце. Най-голямото парти на фермерите досега няма да мине без алкохол, което ще повиши градуса на емоциите на участниците. Ася Капчикова ще се опита да покаже уменията си да танцува на пилон, което ще завърши доста зрелищно, а някои от фермерите ще танцуват направо върху масата.

Макар че влезе с желанието да преодолее дългогодишния си проблем с алкохола и да си върне уважението на дъщеря си, Калин няма да успее да издържи на изкушението и ще посегне към чашата. Той ще пролее сълзи от съжаление за разрушената връзка със съпругата му и ще направи още куп признания пред камерата.

В прощалното си писмо Ева избра и неочакван Фермер на седмицата. На участниците тя написа: “Както обикновено ще бъда пряма, открита и вероятно неудобна за повечето от вас. Хубавата страна на нещата е, че всички вие изградихте праг на търпимост един към друг. Всеки от вас е носител на хубави качества. Във Фермата аз открих моменти на истина и чистота, и затова благодаря на вас. За Фермер на седмицата избирам човек, от когото съм очарована и ще се радвам да го видя на финал. Грижете се за себе си.”

 “Изненадан към – никога не съм предполагал, че ще стана Фермер на седмицата. Радостен съм, че съм тук. Аз съм педантичен в работата си и не съм сигурен, че това ще се хареса на фермерите”, признава новият Фермер на седмицата, приемайки водещата роля. В класовата битка, която ще определи кои ще са богати и кои бедни фермери тази седмица един срещу друг ще се изправят отборите на Михо и Стоян.

 

 

Новини