Нешка Робева празнува първия си домат

Това и други интересни  признания от нея - утре сутрин по bTV пред „В(од)ещи-те в занаята” фермери Иван и Андрей

Една дама на 70 години, чието име се свързва с редица успехи за България – Нешка Робева, застава пред микрофона на „В(од)ещи в занаята”. С присъщото си спокойствие и благост, Робева обсъжда с Иван и Андрей дали трудолюбието е ген, или се възпитава, съгласна ли е с легендата, че българите са индивидуалисти и не могат да играят отборно и как живее днес тя близо до природата.

Нешка Робева ще разкрие пред Иван и Андрей какво се е преобърнало в нейния живот, така че тя, която има по 150 ангажимента на ден, произвежда световни шампиони, произвежда шоу-програми, има ръководни функции в българския спорт, изведнъж отива на село и започва сама да ръководи своя мини ферма. „Аз нямах сили, не можех нищо да правя, не можех да чета” – споделя Робева. Удоволствието й от живота на село е огромно, а тя открива радост и в най-малките неща като това да празнува... първия си домат.

Какво още вълнува Нешка Робева днес, зрителите ще разберат утре в селектираното интервю в „Тази сутрин”, а след това могат да проследят цялото интервю на сайта btv.bg.

„В(од)ещи в занаята” е поредица от дейности, които водещите на есенния формат „Фермата” Иван и Андрей предприемат, за да се подготвят за голямото телевизионно предизвикателство. Освен поредицата интервюта, в които участие до този момент взеха Димитър Пенев, Ицо Хазарта и Татяна Дончева, двамата водещи започнаха и своето фермерско обучение. И тъй като участниците във формата ще трябва да се придвижват в традиционен стил без коли, миналата седмица Иван и Андрей замениха своите автомобили с една конска сила. Какво се случи, можете да видите тук.

 

 

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени