(Не)видимите лагери във „Фермата”: „Светата Троица” Митко, Варсамов и Дони срещу Мария, Жорко и „малките”

Любовта се промъква в понеделник вечер от 21.30 ч. по bTV

Безспорно животът във фермата показва наяве крайните емоционални състояния, в които човек е способен да изпадне и точно този изблик на несдържана емоция ще видят зрителите тази вечер. Неподправените силни думи, които предстоят да се разменят между командирите на двата лагера, ще отекнат в ушите на фермерите така, както се случи и с написаното в бележката на Митко.

До този момент Варсамов е човекът, който не си прави труда да сдържа емоциите си, но настъпва часът, в който някой ще бъде сериозно опарен от острите думи на бившия затворник. Силните му емоции стигат до там, че той си позволява да завърти нова интрига, „съветвайки” новия фермер на седмицата. А кой е той и към кой лагер ще принадлежи, зрителите ще видят тази вечер от 21.30ч.

Искрите между ветеринарката Нора и баскетболиста Симеон вече няма да останат скрити за никого, но това е едно от малкото неща, които радват фермерите. Домашното кисело мляко на Райно става още един повод участниците поне за няколко минути да бъдат единни, но обратът няма да закъснее, а зрителите ще го видят тази вечер от 21.30 часа по bTV.

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени