Напусналите участници се завръщат тази вечер във "Фермата", за да определят тримата финалисти в първия сезон на шоуто

Тази седмица е последната за първия сезон на риалити предаването „Фермата”. Последните дни във фермата ще бъдат изпълнени с редица събития – трима от останалите четирима фермери ще извоюват правото си да отидат на финал, който ще се излъчи на живо от 20.00 часа на 20 декември. Също така, тази седмица двама финалисти ще бъдат директно избрани с гласуване, а третият ще извоюва присъствие на финала чрез дуел. Във „Фермата” ще се завърнат всички отпаднали участници. Именно те ще гласуват кой от Нора, Алла, Симо и Райно да отиде директно на финал, и кой ще се сражава за това право.

Тази вечер зрителите ще видят как Димитър си взема последно сбогом с „Фермата”, след като отпадна на финалната права. Останалите участници ще се съберат във фермерската къща, където ще прекарат остатъка от престоя си и да се подготвят за срещата си с напусналите вече 12 фермери. А те ще трябва в два последователни дни да определят чрез гласуване първите двама сигурни финалисти. За първи път в шоуто ще бъде възможно един срещу друг да се изправят мъж и жена. Умората ще бъде двойна, защото Нора, Симо, Алла и Райно ще бъдат домакини на своите гости. Те ще трябва да вършат цялата ратайска работа в къщата, а „гостите” нямат право да им помагат.

Как ще протече срещата с Варсамов, Мария и останалите, какво ще си кажат и за какво ще се скарат отново фермерите зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени