Надя предизвика Мария на емигрантски дуел

Трети женски дуел във “Фермата” тази неделя

Тази неделя една срещу друга на арената за дуели във “Фермата” застават две българки, живеещи в чужбина – Надежда от Сиатъл и Мария от Палма де Майорка.

В емигрантския дуел сили ще премерят две млади жени, които са прекарали по-голяма част от живота си в чужбина, но се чувстват силно свързани с родината си. След участието си във Фермата Мария дори смята да се върне да живее в България.

Преди да се качи на арената за дуели Мария сподели: “Днешната битка посвещавам на майка си, която изгубих, когато бях на пет години. Вярвам, че тя е ангелът, който ме пази – аз съм две жени в едно.”

Като фермер на седмицата Стоян избра Ади, като свои ратай, за първи дуелист, като коментира, че Фермата има нужда от мъже, защото те могат да работят повече. От своя страна решението да предизвика на дуел една от най-силните физически жени в шоуто, Надежда обясни така: “Чувствам се силна, затова си избрах силен противник.” И допълни: “Готова съм да покажа от какво съм направена, доста силна съм. Не ми е още време да се връщам в Сиатъл. На арената ще късам месо до кокал.”

Минути преди да се качи на арената Мария сподели: “В дуела ще разчитам на физическа сила – аз правя клек със 140 килограма. Всички смятат, че Ади е по-силна от мен, но смятам, че ще бъдат много изненадани. Аз тренирам всеки ден в продължение на много години.”

Гледайте един от най-емоционалните дуели от втори сезон на  “Фермата” тази вечер от 20.00 часа по bTV.

Новини