Надежда, Ваня, Борислав и Калоян ще се борят за 100 000 лева във „Фермата“ 6 тази вечер

Линиите за гласуване за четиримата финалистите вече са отворени

Три месеца на усърдна работа и тежки изпитания, а през тях успяха да преминат четирима участници, които стигнаха до големия финал „Фермата“ 6. След серия от извънредни дуели в стопанството двама достойни мъже и две решителни жени заслужиха шанса да се борят за голямата награда от 100 000 лева тази вечер, от 20.00 часа, по bTV. Гвардеецът Калоян Донков, пчеларката Надежда Дочева, строителят Борислав Стефанов и стюардесата Ваня Илиева ще премерят сили в серия от битки за сила, издръжливост и бързина, но само един от тях ще триумфира на Арената и ще спечели голямата награда. 

Победителят ще бъде определен от резултата от четирите финални битки, гласуването на Фермерския съвет, в който влизат участници и ментори от всички шест сезона на шоуто досега и най-важното – вотът на зрителите, който ще носи най-много точки на финалистите.

Номерата, на които феновете могат да подкрепят своя фаворит, вече са отворени за гласуване. Sms на номер 1633 отива в полза на Борислав, 1634 e за Ваня, 1635 за Надежда и 1636 за Калоян. От един телефонен номер може да се изпратят до 50 sms-а за всеки един от финалистите. Цената на 1 sms е 1.00 лв без ДДС за трите мобилни оператора.

В последния си ден във „Фермата“ 6 четиримата финалисти предадоха на стопанина Андрей това, което всички участници съградиха с общи усилия през изминалите 14 седмици.

„Парченцето земя, на което се сбъдна тази мечта, наследих от най-скъпите ми хора – баба ми Струма и дядо ми Дойчин. Разказвали са ми как преди години са се заселили на една поляна. Когато дошли майстори да им изградят дом, те са имали само 2 лева. Не мога да си представя каква би била тяхната реакция днес, ако можеха да видят това, което съградиха участниците“, коментира през сълзи стопанинът Андрей. Мечтата му да превърне земята си в своеобразен горски храм на българщината, в който да отглежда каракачански овце и да спаси рядката порода, бе изпълнена от 20 българи и 1 македонец.

Водещият Иван Христов изпрати финалистите, като им благодари за усилията, които те и останалите участници положиха през изминалите 3 месеца.

„Вие сте представителна извадка на цяла България и доказахте, че заедно можем да загърбим различията си. Работата ви обедини, защото приехте, че над вас има една цел – мечтата на нашия стопанин Андрей. Щом ние тук можем да го направим, значи всеки би могъл“, развълнувано коментира Иван в последните минути на финалистите в стопанството.

Кой от тях ще бъде най-достоен за голямата награда от 100 000 лева в шести сезон на „Фермата“ ще стане ясно тази вечер, от 20.00 часа, по bTV.

Всички епизоди на „Фермата“ 6 могат да се гледат на btvplus.bg безплатно до 7 дни след ефирното излъчване, а по всяко време и на всички устройства предаването ще бъде достъпно на VOYO. Последвайте „Фермата“ и в социалните мрежи - Facebook и Instagram @fermata.btv. А ако сте на път, слушайте bTV Radio и радио N-JOY за още любопитна информация.

Новини
  • Последни
  • Най-четени