На дуел във „Фермата” тази седмица отиват мъжете с главно „М” - приятелите Мустафа и Райно

Коментатори на фермерския терен по bTV ще са Антон Хекимян, журналистът д-р Илия Илиев , Диляна Маринова – Джуджи, редакторът Калина Паскалева и напусналият „Фермата” Веселин

От 20:00 ч. по bTV в неделя вечер ще се проведе един двубой на честта между двама участници във „Фермата”, които успяха да изградят едно истинско приятелство, базирано най-вече на взаимно уважение – Мустафа и Райно. В студиото коментари на събитието ще бъдат Антон Хекимян, журналиста д-р Илия Илиев, Диляна Маринова – Джуджи, редактора Калина Паскалева и  напусналия „Фермата” Веселин.

През изминалата седмица участниците успяха да се опознаят още по-добре и да надникнат в личния свят на всеки един от тях чрез роднините им. В неделя идва време за размисъл над изминалите 72 дни изолация и всеки един от тях ще сподели със зрителите с какво го е променила „Фермата”. След това приятелите Мустафа и Райно, които са свързвани от абсолютно неподправена симпатия един към друг, ще премерят сили.

Първата битка, в която двамата ще се изправят е мятане на ножове и докато там се изисква точност, във втория дуел ще трябва да се наблегне на сила и издръжливост. В последния рунд с риск за крайниците на дуелистите, зрителите ще видят колко бързо може да се забие пирон от умел фермер, а кой от двамата ще победи ще стане ясно в неделя от 20.00 часа във „Фермата” по bTV.

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени