Мустафа попада в епицентъра на "Фермата" – тази вечер от 21.30 часа по bTV

Тази вечер от 21:30 ч. във „Фермата” по bTV всички погледи ще се насочат към Мустафа – новият фермер на седмицата. След неочакваната му номинация от страна на Гоги и религиозно – дискриминационния му скандал с жените, бившият имам ще трябва да избере ратаи, един от които ще отиде на дуел. Дали той ще оправдае очакванията за постигане на баланс в групата или ще ги изненада в опит да получи предимство в играта, зрителите ще разберат тази вечер от 21.30 часа по bTV.

В ежедневието на новите фермери, покрай стопанските задължения и многопластовите взаимоотношения, на преден план неизбежно изплуват и битовите проблеми. Разделени в отделни помещения, дамите във „Фермата” ще изразят възмущението си от хигиената и реда в мъжките покои. Но острата критика не само няма да впечатли Асен, а дори ще му даде повод да прикани Рая и Нора да поемат женските си ангажименти си към „коч-рум-а”.

Решението на Мустафа ще предизвика размисъл във всеки от фермерите – за стратегията, искреността, отмъстителността и постепено падащите му маски. Изборът на ратаи ще доведе до обида, разочарования и предателство, които ще разцепят допълнително лагерите. А ветеринарната лекарка най-накрая ще трябва да отговори и на трудните въпроси за отношенията й със Симеон и от какво са мотивирани смесените сигнали, които му изпраща.

Тази вечер от 21:30 ч. фермерите ще получат и новите си седмични задачи за градеж на стопанството от бай Георги. Измазване и боядисване на обора и мандрата, както и построяването на къща ще гарантират на играчите страхотна изненада. Тежките задачи, обаче, ще уплашат по-опитните участници и дори ще доведат до скептицизъм по отношение на изпълнението им. Дали ще преодолеят натрупаната физическа и психична умора, ще успеят ли да разпределят работата и какво ще им подари стопанинът на „Фермата”, ще стане ясно тази вечер от 21:30 часа по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени