Моника Пепеланова се сбогува с „Фермата“ 9

Отбор „Елбетица“ преживя първата си тежка загуба на Арената

Още една амбициозна жена си тръгна от „Фермата: Нишката на живота“ по bTV. Софтуерният инженер Моника Пепеланова напусна стопанството след като премина през тежък отборен дуел на Арената и беше елиминирана от риалитито от своя тим „Елбетица“. Глас срещу красивата участничка даде и съотборникът й, актьорът Петър Петров, който се влюби в нея по време на риалитито. Моника обаче не показа огорчение от решението на тима си. „Вкъщи ще отнеса много любов и емоции. Преживях това, за което бях дошла. Във „Фермата“ оставям хората, които имат по-дълбока мотивация от моята и им желая успех. Щастлива съм от това, което се случи, беше много забавно“, каза тя.

 

В третия отборен елиминационен дуел за сезона от страната на „Елбетица“ се състезаваха Моника, Петър и продавачката на цветя Емилия Георгиева. „Канатица“ влезе в сражението с учителката Теодора Тръндева, собственичката на автокъща Лилия Ел Абани и оператора на пристанище Георги Петров. 

 

Първата битка за три пендара изправи Моника срещу Теодора. Съперничките трябваше да заковат пет дъски по мост, но и двете се справиха по-бавно и несръчно от очакваното. В стрелбата с голяма прашка по кубчета изстрелите на Моника бяха една идея по-силни и точни от хаотичите параболи на Теодора и „Елбетица“ поведе с три на нула.

 

Във втората индивидуална битка за два пендара на Арената излязоха Петър от „Елбетица“ и Георги от „Канатица“. Двамата нарамиха чували, тежащи 20 процента от личното им тегло и десетки пъти изкачиха пирамиди от дървени стъпала. Докато Георги се бореше с изпитанието, останал почти без въздух, по-пъргавият Петър мина на следващия етап - подреждане на пирони върху опъната тел. Той отбеляза категорична победа за „Елбетица“, а резултатът стана 5 на 0. В третата битка Емилия от „Елбетица“ мина по-бързо през тунел от колчета от Лилия от „Канатица“, зелените добавиха още една точка към актива си и получиха важно психологическо предимство. 

 

Резултатът обаче се промени след битката за знания, в която „Канатица“ демонстрираха значително по-добра подготовка по история и взеха всички четири пендара. С повишено самочувствие червеният тим се хвърли в последния, решителен щафетен сблъсък за класически фермерски умения. Емилия и Петър от „Елбетица“ се справиха отлично при цепенето на ритловица и рязане на греда, но съотборничката им Моника се забави фатално при коването на пирони. „Канатица“ триумфираха с 9 на 6 и успяха да запазят отбора си цял. 

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени