Митко срещу Симеон в невиждан дуел във „Фермата”

Коментатори на фермерския терен по bTV ще бъдат Мартин Карбовски, Кристина Патрашкова, Маргарита Михнева и Мустафа

От 20:00 ч. по bTV в неделя вечер ще се проведе един двубой на честта и мъжествеността между двама участници във „Фермата”, които имат една единствена цел – да спечелят на всяка цена – Димитър и Симеон. В студиото коментари на събитието ще бъдат Мартин Карбовски, Кристина Патрашкова, Маргарита Михнева и напусналият „Фермата” Мустафа.

През изминалата седмица участниците успяха да се настроят за предстоящия дуел, тъй като на всички беше ясно, че именно те двамата ще се изправят един срещу друг. Райно удържа на думата си пред Мустафа и направи мъжки дуел. Така на финала ще достигнат две жени и двама мъже, което според Райно показва само едно – че мъже и жени са равни.

Тринайсетият поред сблъсък за оцеляване във „Фермата” ще бъде повече от критичен. Симеон и Димитър ще се впуснат в адски двубой и като двама римски гладиатори ще се сражават на живот и смърт буквално до последна капка кръв. Баскетболистът е с 20 сантиметра по-висок и с 20 килограма по-тежък, но полицаят компенсира разликата с мощен дух и несравнимо желание за победа. Неговата кауза е посветена на сина му и това му дава криле.Кой от двамата ще се завърне във „Фермата” ще стане ясно в неделя от 20.00 часа по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени