Митко и Гоги в двубой за бъдещето на мъжете във „Фермата”

Георги Варсамов, Антон Агонцев, Татяна Буруджиева, Кали и Михаил Вучков коментират поредния дуел в събота вечер от 20.00 часа по bTV

 „Лошото момче” на „Фермата” Георги Варсамов и нейният стожер - Райно се изправят един срещу друг в събота вечер в най-гледаното риалити „Фермата”. Събитията около сблъсъка ще бъдат коментирни и от гостите в студиото –  Бони, Дони Василева, Деси Тенекеджиева, Ирина Тенчева и проф. Илия Илиев.

В неделя вечер зрителите на bTV ще видят как приключва най-драматичната за Митко седмица, когато той най-после ще свали маската си, за да покаже своето истинско лице. Той иска да остане във „Фермата” и да лиши предаването от „най-безценния” човек, който е и един от най-слабите играчи – Гоги. Момчето от Пирдоп, обаче, няма намерение да се предава и иска да остане в предаването.

Дуелът между Митко и Гоги ще реши и други конфликти, на който зрителите са свиделети през последната седмица – мъжете или жените са по-добри стратези и дали в предаването трябва да се играе стратегически или емоционално. Това ще се реши след като Митко и Георги премерят сили рязането с трион, стрелба и дърпане върху обилно намазана с олио повърхност. Дали Гоги ще продължи да разкрасява „Фермата” или Митко ще продължи да бъде част от нейното съграждане, зрителите на bTV ще видят в неделя вечер от 20.00 часа.

Новини
  • Последни
  • Най-четени