Мишо: Никога не ми се е случвало да полагам толкова физически труд, за да не умра от глад

Михаил, след като напусна "Фермата" - за мъжките сълзи, работата, силните жени и единствения човек, с когото ще остане приятел.

 

Kак те посрещнаха децата и съпругата ти, след като загуби двубоя във „Фермата”?
Посрещнаха ме чудесно. Жената ми каза, че е трябвало да поостана още малко, но тя не е била на моето място вътре. Давам шанс на играчите да се изявят и да се види колко са лоши и колко по-големи лицемери са от мен. След моето излизане ще се види кой е добър и кой лош. Не съжалявам, че съм излязъл. С идването си във „Фермата” с децата, Альона ме подкрепи по-скоро да се върна вкъщи, отколкото да остана.

Ти се разплака, когато ги видя. Мъжът не трябва ли да крие сълзите си?
Как да не се разплача?! Колкото и да се държа, като си видях семействотоси след 2 седмици раздяла...

Альона: Тихите води са най-дълбоки. По-добре човек да показва емоциите си, за да знаеш какво да очакваш.

Има много негативни коментари в интернет по твой адрес. Приемаш ли ги лично?
Не. Аз тепърва ще покажа, че съм по-добър от всички.

Научи ли нещо за себе си от престоя си във „Фермата”?
Предаването не ме е променило. За мен това беше една забавна авантюра. Бях с 20 участници с различен характер, което беше забавно. Работеше се много. Целта беше да оцелеем. Цял ден работа за една шепа храна.  

В живота случвало ли ти се е да работиш, за да оцелееш?
Никога не ми се е случвало да полагам толкова физически труд, за да не умра от глад. В живота е друго. Работиш за заплата.

Има ли някой, с когото ще бъдеш приятел и извън „Фермата”?
Иван Сапунджиев е единственият човек. Той беше естествен. Владо Каролев също. Всички други нямат собствено мнение, или го менят, гледат си изгодата. Но ние не се познаваме толкова много, не сме живели толкова дълго време заедно, за да се сближим.

Дели ли се работата във „Фермата” на мъжка и женска?
В началото си мислех, че ще се дели - жените да се занимават най-вече с готвенето. Но не е така. Жените се справят наравно с мъжете. Не прощават! Като правихме зимник, жените така работеха, че едва им смогвахме.

Мъж или жена ще спечели „Фермата”?
Все си мисля, че ще бъде жена. Защото жените този сезон наистина са много силни и борбени и мога да кажа, че дори са по-силни от мъжете. Има 3-4 жени, които могат да победят всеки един мъж от тези, които са вътре. Силни са страшно много!

Коя жена ти е фаворит?
Според това, което видях тези седмици – Марина. Може да й е смешен гласът, да й се подиграват, но тя се справя и като фермер, и в градината, и с животните. Може и Виолета да е. Тя е силен характер, няма какво да губи и ще даде всичко от себе си.

Новини
  • Последни
  • Най-четени