Мирела Русева напусна „Фермата“ по bTV в средата на осмия сезон

Позитивната и вечно усмихната участничка падна с 1 на 9 от по-бързата и прецизна Аксения Михайлова

В средата на осмия сезон на „Фермата“ по bTV от предаването си тръгна най-слънчевата и позитивна участничка. Мирела Русева напусна състезанието за 100 000 лева след като падна на Арената с 1 на 9, но въпреки това не загуби усмивката и доброто си настроение. От приключението я отстрани бившата лекоатлетка и настояща домакиня Аксения Михайлова, която беше по-силна, по-точна и по-бърза. 

Преди да се прибере у дома, Мирела, която работи като мениджър продажби, чистосърдечно призна превъзходството на чистосърдечно призна превъзходството на съперничката си и благодари за силната подкрепа на отбора си „Нови надежди“. „Много е важно, когато падаш, да падаш с достойнство. Във „Фермата“ свърших това, за което бях дошла - да си направя равносметка, да се рестартирам и да разбера кои са истинските неща в живота. Подарих си приключение, каквото малко хора могат да преживеят“, каза тя на сбогуване и разплака съфермерите си, в чиито сърца остави дълбока следа. 

Преди да излезе на Арената, Мирела самоиронично нарече предстоящия сблъсък „Битката между Лара Крофт и Фиона“, като видя Аксения като атлетичната компютърна и филмова героиня, а себе си - като дребничката, закръглена половинка на анимационния герой Шрек. Въпреки физическото превъзходство на своята конкурентка, тя влезе с хъс в изпитанието и се бори на предела на силите си. 

Дуелът беше открит с тежка битка - цепене на дърва. Аксения действа със замах и, подкрепяна от своите съотборници от тима „Стари герои“, отчете седем килограма повече от Мирела. Победата й даде увереност и спокойствие за следващия многокомпонентен сблъсък.  

След кратка почивка участничките отново вдигнаха брадвите високо над главите си и ги стовариха върху ритловица, като показаха сила, воля и техничност. Разликата в уменията им обаче ясно пролича при стрелбата с пясъчни торбички в тунел и кошове. Аксения не само беше много по-точна и атакуваше целта с красиви параболи, но беше и по-последователна. Времето й се оказа 10 минути по-добро и тя отново спечели, а Мирела се разстрои, притеснена от разочарованите погледи на съотборниците си.

Двете участнички успяха да си вземат дъх при проверката на знанията от Алманаха. Въпросите обаче се оказаха прекалено трудни и те не дадоха нито един верен отговор, а Аксения запази предимството си.

Последвалата битката, която определи изхода от сблъсъка, се оказа най-равностойна, оспорвана и динамична. В нея съперничките трябваше да се качат на дървена платформа, да загребат вода от варел и да напълнят дамаджана, а след това да изрежат пет летви от дървена стена и да сковат стълба. Темпото на Аксения беше по-добро, а трионът й не се запъна нито веднъж и тя финишира с 4 минути по-бързо от Мирела, която загуби не само битката, но и дуела. Домакинята от Поморие пък не само триумфира и се завърна във „Фермата“, но и донесе точка за отбора си „Стари герои“, който изравни на 3:3 резултата срещу „Нови надежди“.

Вижте гостуването на Мирела в "Тази неделя" във видеото:

Новини
  • Последни
  • Най-четени