Михо се напива от мъка по Мария и разкрива миналото си

За фермерите тази седмица има една изненада – те ще трябва да сменят ролите си

Във вторник вечер, по време на първия си ден като фермер на седмицата, Деси трябва да вземе две важни решения – какво да купят на седмичния пазар и кои да са двамата ратаи. Както обеща, Деси не взима еднолично решение по време на пазара, а се допитва до всички. Това предизвиква съмнения сред останалите участници относно лидерските й качества. Кои ще са новите ратаи, ще стане ясно тази вечер във "Фермата".

За фермерите тази седмица има една изненада – те ще трябва да сменят ролите си. Мъжката работа ще се изпълнява от жените, а женската – от мъжете. Това важи с пълна сила и за ратаите и означава, че за храната на трапезата си те ще трябва да разчитат на мъжа.

Във вторник вечер крехката дружба между Михо и Мария е на път да се разруши. Повод за разрива между тях ще стане неразбирателство в кухнята между фитнес инструкторката, панагюреца и мама Галя. След дребната им свада Михо разбира, че е въпрос на време всичко между него и Мария да приключи. "Не съм дорасъл за времето си – тя търси нещо по-добро", призна Михо. След като Мария се държа видимо дръпнато с Михо, той реши да удави мъката си в алкохол. След няколко юнашки чаши ракия, Михо сподели пред Николай лични истории, които открехват завесата за миналото му. "Моите родители никога не са имали. Моите съученици имаха някакви луксове и аз изпитвах моменти на слабост, исках да се налагам. Тогава се събрах с хора, които имат лоши характери. Аз имах много голяма любов към едно момиче, но го загубих – за мен това е наказанието, за това че бях много лош. Играех на руски ролетки, влизах в насрещното. Правих безразсъдни неща – не ми пукаше. Спрях се заради нея. Но тя почина. Преди да почине ми каза – ако един ден пренебрегнеш егоизма си, няма човек, който да те победи. В момента се опитвам – аз не съм съвършен", призна със сълзи на очи Михо и допълни, че иска да се изправи на дуел, за да види дали е достоен да остане в шоуто.

Тази вечер стопанката Бети ще влезе във "Фермата" и ще постави седмичните задачи. Те също ще са разпределени на принципа на обърнатите роли – жените ще вършат мъжката работа, а мъжете – женската. Мъжете ще правят зимнина – накладено зеле, накладена царска туршия, рачел. Силната част от групата ще трябва да обагри вълната с естествени багрила като орехова шума, а жените ще трябва да затворят лятната кухня, да направят зайчарник и да довършат правенето на вино. И докато работата във "Фермата" тече с пълна сила, един неочакван гост ще накара участниците да забравят всичко, с което са се захванали. Отпадналият преди броени дни Тодор е дошъл в района на фермата, за да спази едно свое обещание – да се качи на отсрещния хълм и да им махне с бира в ръка.

Новини
  • Последни
  • Най-четени