Михо и Краси превръщат дуела в битка за оцеляване и спасяване на честа тази вечер във "Фермата"

Динко и Стоян подкрепят Михо в дуела

Две са събитията, белязали изминалата седмица във “Фермата” – влизането на госта Динко Вълев и конфликтът между Михо и Краси, който ще бъде решен с дуел тази вечер от 20.00 часа по bTV. Минути преди десетия дуел във втори сезон на шоуто Краси посвещава битката на дядо си, а Михо се заканва този път да не се изложи и да се върне във фермата заради Мария и реванша със Стоян: „Трябва да докажа, че съм по-добър във Фермата от инженер Колев”. „Странно ми е, че съм толкова спокоен. Настроен съм позитивно. Мисля, че ще направя страхотен дуел”, коментира Краси.

Враждата между Михо и Краси превръща дуела в битка за оцеляване и спасяване на честа.

Финци, Мария, Стоян и Динко са на страната на Михо. „Има промяна. Тръгнал е в правия път”, обяснява Финци. „Ние сме другарчета, той казва, че го правя по-спокоен”, обяснява Мария. Кръвният му враг Стоян също го подкрепя, тъй като са от един край. Юлияна, Силвия, Деси, мама Галя и Нико подкрепят Краси. „Краси е интелигентен, умен, красив. Искам да разцепиш Михо”, надъхва го Силвия.

Мама Галя и Динко съветват Михо след дуела да се извини на Юлияна, която в яростта си той обиди доста грубо. „Ти си мъж и се дръж като мъж. Играй и после се извини на Юлияна”, съветва го Динко, но Михо е непримирим и продължава да се пали и да обижда Юлияна, както и Краси. Михо нарича противника си на арената “тъпирчо и позьор”.

Като втори дуелист Краси разпределя точките на игрите в дуела. Твърди, че го е направил без да влага емоции или стратегия. “Имам скромен набор от умения и смятам да ги използвам. Луд човек и силен вятър няма какво да ги спре”, разсъждава Краси.

Второто събитие, което ще остане в историята на фермата от тази седмица е влизането на Динко Вълев, като гост във “Фермата”. „Никога не съм чувствал по-добре. Уникално място, уникални хора. Чувствам се щастлив. Имам чувството, че познавам тези хора от години”, споделя Динко пред всички на арената за дуели. Андрей го пита знае ли защо македонците не обичат българите. Динко смята, че сърбите подклаждат тази омраза. Според Стоян идването на Динко в шоуто потушава някои конфликти, включително и неговия със Михо.

Новини
  • Последни
  • Най-четени