Мартина Вачкова, Марияна Векилска, Славена Вътова, Галина Чолакова и Мартин Карбовски коментират втроия женски дуел в риалити формата тази неделя от 20.00 часа по bTV

„Сивият кардинал” Мария и журналистката Янина в пряк сблъсък тази вечер във „Фермата”

Фризьорката Мария и журналистката Янина се изправят една срещу друга във втория женски дуел на най-гледаното риалити „Фермата”. Събитията около сблъсъка ще бъдат коментирни и от гостите в студиото – Мартина Вачкова, Марияна Векилска, Славена Вътова, Галина Чолакова и Мартин Карбовски.

Дуелът между Мария и Янина изглежда ще бъде равностоен, поне що се отнася до физическата сила и издържливост на двете дами. Мария е по-силната от двете физически, но е изморена от ратайския начин на живот, а Янина има възможност да нареди игрите според своите сили и способности. Журналистката обаче призна, че няма да има спортна злоба, защото много харесва Мария и едва ли ще може да даде 100% от себе си.

И така в неделя вечер зрителите ще видят как Мария и Янина ще направят всичко възможно да останат във „Фермата”. За делта двете дуелистки едновременно ще трябва да държат с разперени ръце по две кофи, пълни с еднакво количество вода. Надпреварата печели тази, която издържи по-дълго. Второто им предизвикателство е свързано с въже – двете дами ще бъдат завързани една за друга, а целта е една от тях, издърпвайки другата, да стигне до един стълб и да я върже. Последната цел за постигане е свързана с ябълки – Мария и Янина ще трябва да пренесат с уста за дадено време по-голям брой ябълки от своя опонент. Всичко това, усложнено от 2 големи бъчви, пълни с вода и огромно разстояние.

Коя от двете ще се окаже по-находчива и ще се справи със задачите по-добре от своя опонент, с което ще си извоюва и правото да остане в шоуто, зрителите на bTV ще видят в неделя вечер от 20.00 часа.

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени