Мария се сближава с Динко

Стоян, Краси, мама Галя и Юлияна ще живеят като бедни фермери

След една конфликтна седмица, в която успя да изнерви всички фермери, Михо изгуби втори дуел и в неделя вечер напусна “Фермата” завинаги пред очите на 1 110 000 зрители.  “Играта стана много груба, пък аз тези 100 000лв. мога да ги изкарам и с ръцете си. Показал съм, че съм кадърен. Не искам някакви чудовища да си изказват скапаните мнения за мен”, плаче Михо на раздяла и признава, че преструвката и фалшът са му дошли много. Докато той пише писмото си за раздяла, останалите фермери празнуват победата на Краси. “Оттук нататък и да падна, няма да ме яд”, коментира Краси, който е контузен след дуела в неделя. С приближаването на финала на шоуто, фермерите правят равносметки и стратегии, а Мария и Динко признават, че Михо им липсва. “Няма злоба в тази ферма”, обобщава ситуацията Динко. В прощалното си писмо Михо определя новия Фермер на седмицата, който всички очакват да бъде Мария.

За последен път в този сезон групата ще бъде разделена на касти. Температурите рязко са се понижили и за хората, които живеят в бедната къща, няма да е леко. Един срещу друг се изправят отборите на Стоян и Финци. В битката има 4 поста – по един за всеки от отбора. Първият тръгва, тича и взима овес, като се връща подхвърля кофата с овеса на втория пост, вторият пост хвърля само съдържанието с овеса на третия пост, а третият се опитва да улови колкото се може повече от съдържанието, тича и подава на четвъртия пост. Повтаря се, докато в поставената горе кофа се съберат 4 кг овес. Слагат кофата върху магаре и го водят до триумфална арка. Кой от двата отбора ще е по-бърз и ще спи на топло, зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа. Това е и последната седмица, в която участниците са разделени на бедни и богати. 

В понеделник фермерът на седмицата прави избор с какво ще се прехранват хората в студените дни. С 5-те гроша новият глава на фермата иска да вземе неща, които не са имали и да поглези фермерите.  Кошница номер пет предизвика голям интерес – пълна е с 3 бутилки уиски. В шестата кошница има шампоан, гъба, но е 2 гроша. “По-добре е да си мръсен и пиян, отколкото чист и трезвен”, обобщава Андрей. Има и писмо-изненада, не знаят до кого е адресирано, но фермерът все пак решава да го купят. Оказва се, че писмото е от племенницата на Нико и така в деня на християнското семейство бохемът във фермата получава вест от детето, с което е прекарал дълго време от живота си. “Осъзнавам, че тази част от пъзела ми липсва. Надявам се този пъзел да се заформи като изляза”, признава Нико.

Флиртът между Мария и Динко се задълбочава веднага след излизането на Михо от “Фермата”. „Ти ме привличаш”, казва той директно на Мария. „Той е галантен и добър с жените, работи, има положение, бизнес”, признава симпатиите си и Мария, докато лежи на едно легло върху Динко.

Новини
  • Последни
  • Най-четени