Мариана Маринова ще се бори за мястото си във „Фермата: Нов свят“ срещу Силвия Митева

Участниците в шоуто засадиха иглолистна горичка във Верила планина

Петият женски дуел във „Фермата: Нов свят“ ще изправи една срещу друга организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова и маникюристката Силвия Митева. И за двете това е първо излизане на Арената, в което ще трябва да защитават мястото си в шоуто.

Битката ще бъде истинско предизвикателство за  Силвия, която е с контузена ръка. Тя бе избрана за първи дуелист от фермера на седмицата Краси Джунов, като част от плана му да отстрани Велислава и Дана, които влязоха в шоуто като един играч. Майката и дъщерята се превърнаха в най-големите врагове на автомонтьора, след като в миналия дуел Дана обясни на неговата възлюбена Паулина, че заслужава по-добър мъж от него. През седмицата пък дъщеря й Велислава се превърна в аутсайдер сред участниците и настрои всички фермери срещу себе си. Това провокира Краси да вземе решението дуелът тази събота да бъде женски.

Надеждата на Джунов бе, че Силвия ще избере за втори дуелист една от двете, ще я победи на Арената и така стопанството ще се лиши от присъствието им. Плановете му бяха осуетени, след като Велислава успя да спечели битката за имунитет от дуел и така двете с майка й получиха привилегията да не бъдат избирани за дуелисти.
В четвъртък вечер Силвия трябваше да посочи своя опонент между останалите пет жени в шоуто – Маргарита, Веселка, Мариана, Елизабет и Красимира. Решението й да предизвика Мариана бе посрещнато радушно от известната организаторка на конкурси за красота.  „Смятам че дори съм закъсняла с явяването на дуел, искам да видя какви са ми силите“, сподели Маринова.

Като втори дуелист тя има преимуществото да определи точките за всяка от петте битки. Силвия пък обеща, че ще даде всичко от себе си, въпреки че ръката й все още е навехната. „Ще я дотроша на Арената“, пошегува се тя. Според водещия Андрей обаче притесненията й, че контузията й ще се задълбочи, са неоснователни. „Смятам, че ръката ти е по-добре, отколкото казваш и отколкото мислиш. По нищо няма да си личи на Арената, че те боли“, категоричен е той.

След избора на втори дуелист водещият призова всички участници във „Фермата“ да засадят 14 дървета в планината Верила. Развълнувани и с гордост, фермерите получиха 14 иглолистни дръвчета, които поставиха в предварително изкопани от Андрей дупки в планината и с това доказаха,  мислят за връзката със земята.


 „Цял живот съм отсичала дървета, а сега имам шанс да ги садя“, коментира многодетната майка Веселка, която издържа семейството си с дърводобив.  „Днес имах шанс да засадя дърво. Следващата ми стъпка е да направя семейство, да имам жена и деца“, гордо обяви военният Станислав. Пред младата иглолистна горичка водещият заби табела с надпис: „Тези дървета бяха засадени от нас, участниците във „Фермата: Нов свят“. Дано светът на идните поколения да бъде по-зелен и по-добър“.

Новини
  • Последни
  • Най-четени