Мариана Маринова напусна "Фермата: Нов свят" след епичен дуел

Първото издание на Алманаха вече е достъпно за феновете на шоуто

Организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова напусна „Фермата: Нов свят“ след  оспорвана битка с маникюристката Силвия Митева. Двете дадоха всичко от себе си в общо 4 битки, които приключиха с финален резултат от 8 на 2 точки в полза на Силвия. Въпреки, че излезе на Арената с навехната ръка, тя се справи по-бързо с предизвикателствата в първите три битки и доказа, че е един от най-добре подготвените участници този сезон.

На старта на дуела Силвия призна, че е гледала и изучавала всички битки в предишните сезони на шоуто. „Когато за първи път видях епизод на „Фермата“, се влюбих в това предаване. Направих си мини арена в мазето на блока, в който живеех в Несебър и сега е времето да се извиня за всички комшии за блъскането и мятането на торбички с пясък“, призна маникюристката.

Изненада за участници и зрители се оказа силното представяне на конкурентката й Мариана, която демонстрира спортен хъс и желание за победа, но липсата на късмет й попречи да защити мястото си в шоуто. По време на една от най-тежките игри тя претърпя контузия и загуби нокътя си, но не се отказа от битката, в която и двете записаха два пъти по-добро време от това на Иван Милин и Тихомир Рангелов от първия дуел през сезона.  Освен физическа сила и боен дух, дуелиските показаха и сериозни познания по българска история и си разделиха точките от Алманаха, който се оказа решаваща битка за победата на Силвия. 

„Много съм щастлива, че всички се разделиха така топло с мен. Дуелът във „Фермата“ е всеки ден. Той е битка със самия себе си. Да се опитваш да показваш, че можеш, можеш, можеш“, коментира на сбогуване Мариана, трогната от признанието на водещите, че тя е била един от най-работливите участници в сезона.

Петият женски дуел остави бизнес дамата извън надпреварата на голямата награда от 100 000 лева на крачка от финала, до който остават още точно пет битки. В събота вечер участниците демонстрираха разбирателство и подкрепиха двете дуелистки, като ги изпратиха в битка със специална авторска песен. „Амазонка от Несебър на дуел поти се днес/ след като е яла цяла седмица боб и овес. От другата страна застава силиконова мечта/ с очи емоцията издава/ за битка е готова тя“, запяха шеговито фермерите в чест на две от най-атрактивните жени в стопанството. Песента завърши с многозначителния припев: „Най-обичам аз да гледам пирон забит докрай/ а отборът е за двете трябва да се знай“ под китарния акомпанимент на Митко Караиванов. 

По време на дуела водещите и продуценти Иван и Андрей съобщиха, че е готово дългоочакваното първо издание на Алманаха, който вече е достъпен за всички фенове. На 1 ноември, в Деня на народните будители, изданието бе официално представено и вече е на книжния пазар, с което „Фермата“ продължава мисията си да популяризира българските традиции, история и култура.

Новини
  • Последни
  • Най-четени