Майсторът на мезето е новият стопанин на „Фермата“ по bTV

Харизматичният Венцислав Узунов ще предаде опита си на участниците в деветия сезон на предаването, което стартира на 4 септември

Майстор на месните мезета влиза в деветия сезон на „Фермата“ по bTV, за да предаде огромния си опит на участниците. Младият и отлично образован Венцислав Узунов, който изоставя процъфтяващата си бизнес кариера и международните си клиенти, за да се занимава с животновъдство сред живописната българска природа, е новият стопанин в риалитито.

С впечатляващите си фермерски умения и безспорната си харизма, той има всички шансове да се превърне в любимец и на участниците, и на зрителите. „Бих искал да дам добър пример като покажа колко е важно да се отнасяме хуманно към животните и да оставяме минимален отпечатък върху природата с работата си“, казва Венцислав преди началото на деветия сезон, който стартира под мотото „Нишката на живота“ на 4 септември от 20.00 часа. 

Новият стопанин на „Фермата“ вярва, че пътят към успеха е покрит със знания и усърдната работа. След като завършва Природо-математическата гимназия във Варна, Венцислав учи книгоиздаване в Софийския университет и бизнес администрация в САЩ. Впоследствие създава успешна счетоводна ферма, която обслужва клиенти по цял свят. Времето му минава в полети между Европа, Азия и САЩ до деня, в който решава да направи рязък завой и да се върне към българската земя, и с двамата си бизнес партньори и най-добри приятели създава ферма от нов тип.

Мисията им е да произвеждат малко, но качествено и екологично чисто месо, като алтернатива на продукцията от конвенционално отглеждани и угоени животни. Днес се грижат за близо 300 крави, а сухите им мезета са ненадминати. В стадата им блеят и овце от старата българска порода „Медночервена шуменска“, а по баирите на фермата им се вият лози.

Стопанинът и участниците в деветия сезон на „Фермата“ отварят нова страница в историята на предаването, вплитайки вечните български традиции в динамиката на модерния свят. Най-българското риалити запазва духа си, но се завръща с обновени правила, битки, визия и лица. В следващите месеци в стопанството и на Арената ще прелива от емоции, а на финала най-достойният ще грабне наградата от 100 000 лева.

Новини
  • Последни
  • Най-четени