Майор Веселин разкрива пикантни моменти от личиния си живот във „Фермата”

Участник нарича Димитър „мишка” тази вечер от 21.30 часа

След като стана ясно, че Димитър е първият дуелист за тази седмица, напрежението във „Фермата” отново се покачи. Всички мъжкари са готови да си опаковат багажа и да премерят сили с бившия полицай, който бе обвинен в тиха манипулация и интригантство.

Самият Митко е раздвоен – дали да избере лесния път и да отпадне от някой, който е равен нему, или да избере трудния път, да играе стратегически и да избере най-слабия играч, за да остане в шоуто. Изборът на Митко тази вечер ще бъде последван от вълна от коментари – едната част от участниците го смятат за слаб, а другата го подкрепят. Един от участниците дори заявява по повод избора – „Оказа се, че мишкарят е той /Димитър/.”

Междувременно Альона ще бъде изпратена от жените на разузнаване. Тя и майор Веселин отиват на риба и рускинята се опитва да го провокира да даде отговор на редица въпроси, касаещи обстановката във „Фермата”. Дали майорът ще се отпусне и ще говори предстои зрителите да видят тази вечер от 21.30 ч. Веселин обаче, ще се отпусне в един друг разговор с мъжете и разкри тайни от своя интимен живот, от които става ясно, че това може би е единственият фронт, на който майорът се е дънил.

В четвъртък вечер зрителите ще станат свидетели на това каква оценка ще даде бай Георги на управлението на Рая, дали ще определи всички задачи за изпълнени и ще възнагради участниците с обещаните зайци.

Новини
  • Последни
  • Най-четени