Майор Веселин отново попада под прицел във „Фермата”

Първата ракия собствено производство потича тази вечер по bTV

Предстои вечер на паметни събития във „Фермата”. В четвъртък от 21.30 часа Мария трябва да избере своя съперник в двубоя, фермерите ще трябва да се справят със задачи като печене на грънци и варене на ракия, а на майор Веселин най-после ще му се изясни дали има война срещу него или не. За зрителите предстои да стане ясно и дали конфликтът между Варсамов и Мустафа ще се засили или точно обратното – ще затихне.

Първото предизвикателство ще е отправено към Дони, която получава обвинение от Веселин, че при нейното управление „строят” е разпуснат и всеки си прави каквото си иска. Шегите и закачките дори стават опасни за живота, а какво има предвид майора зрителите ще видят тази вечер.  

Освен ситуацията около Веселин, която с развитието на деня се влошава, Дони трябва да се справи и с конфликта между Варсамов и Мустафа. Дали дипломацията на Мис баба ще успее или ще се провали предстои да стане ясно в последния епизод за тази седмица.

 

Тази вечер ще стане ясно и дали участниците са се справили с поставените им седмични задачи, какви награди ще получат и кого Мария ще избере за свой съперник за дуела в неделя.

Новини
  • Последни
  • Най-четени