Крум Савов напусна "Фермата"

Спортният журналист е първия известен участник, изгубил дуел във втори сезон на шоуто

На 25 септември вечерта Крум Савов изгуби 3 от битките в първия дуел по правилата на „Фермата” с 20 години по-младия участник Николай. Финалният резултат от всички битки бе 8 на 2 в полза на Николай. В игрите Крум бе по-бавен от съперника си, но показа повече знания за българския бит, история и култура, почерпени от Алманаха на „Фермата”. Спортният журналист обясни поражението си с физически проблеми, които са възникнали още преди влизането му в шоуто. “Моята слабост е, че смятах, че въпреки годините си превъзхождам други участници”, призна Крум. 

Във втория дуел от “Фермата” двамата участници премериха сили в скачането върху въртяща се бъчва, набиране върху платформа и откачане на чинове с прът. Върху чиновете бяха отбелязани годините, в които са живели велики българи и царе. На стена са окачени портрети и дуелистите трябваше да подредят правилно кой цар или известен и прославен българин в какъв период е живял. Всеки си избра помощник, Серафим помогна на Николай, на Крум помогна Тодор. Резултатът бе 1 на 0 в полза на Николай.

Крум обърна резултата  във втората битка, която имаше за цел да покаже знанията на участниците, придобити от престоя им във „Фермата”. Дуелистите отговаряха на въпроси за производство на мляко и млечни продукти, за гонене на насекоми с натурални средства, как са облекчавали кожата си жените след обезкосмяване и други. Резултатът бе обърнат от Николай отново в третата игра по  стреляне с прашки по наредени кофички. Ники затвърди победата си със следващата игра, в която дуелистите седят върху дъски и всеки трябва да среже така дъската на опонента си, че противникът му да падне. 

“Причината да вляза във “Фермата” бяха децата ми, но днес не успях да ги науча на голямата победа. Благодаря на всички участници за положителното им и интелигентно присъствие.  Извинявам се на тези, които са очаквали да бъда най-могъщият, защото не успях да оправдая доверието им. Искам да знаят, че се бих с всички сили”, разказа Крум след края на дуела. 

Новини
  • Последни
  • Най-четени