Крава удря Андрей, водещият се страхува от козите във „Фермата” тази вечер от 21.00 часа

Изненади за трима от участниците. Альона получава признание чак от Санкт Петербург

Тази вечер от 21.00 часа „Фермата” за зрителите ще стане ясно, че напрежението сред участниците е толкова голямо, че приятелството и разбирателството между тях е на път да отстъпи място на стратегиите за достигане до финала. Най-много по темата умува фермерът на седмицата Симо, който прави „неприлично” предложение на Райно преди да оповести кои ще са двамата ратаи на седмицата.

След като вчера почисти кочината, тази вечер Андрей отново ще се изпоти. Фермерите са му подготвили ново предизвикателство – да почисти мястото на кравите в обора и да издои кравата Василка и силно миришещите кози. Другите задачи за Андрей ще бъдат да направи сирене и да смели зърно за брашно. Ще се справи ли водещият с козите, от които изпитва страх и ще се появи ли химия между тях, зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа.

Във вторник вечер фермерите отново ще излязат от фермата. Това ще бъде свързано със седмичните им задачи, поставени от бай Георги. А те са да оберат и обелят царавицата, да изсушат шумата й и да засадят в оранжерията есенно-зимни зеленчуци - чесън, лук и марули.

Новини
  • Последни
  • Най-четени