Красимира Дамянова напусна „Фермата“ след тежка загуба на Арената

Режисьорката не успя да спечели нито една битка, падна с 0 на 15 от Живка Ролева и си тръгна от надпреварата за голямата награда

Красимира Дамянова преживя тежка загуба на Арената във „Фермата“ 7, не успя за вземе нито една точка в битките и напусна риалитито. Режисьорката падна драматично с 0 на 15 от водачката на камион Живка Ролева, която демонстрира превъзходство във всички изпитания.

Елиминационният дуел стартира в петък с остри думи между съперничките. Пред всички Красимира обяви конкурентката си за „лицемерка с хората във фермата“. Ядосана, Живка моментално я парира. „Заради глупавата й постъпка да ме нарече по този начин, няма да й дам нито една точка!“, закани се тя.

Амбициозната участничка показа, че е силна не само на думи. В първата битка Живка скоростно нави въже около буре, въртящо се като макара, докато опонентката й оплете връвта и не успя да се измъкне от собствената си примка. Във втория сблъсък водачката на камион отново беше по-бърза - този път в стрелбата с чувалчета, пълни с пясък. С две победи и психологическо предимство, тя продължи уверена към целта в събота.

В поредното изпитание участничките трябваше да се спуснат по вертикален тунел, да разгледат и запомнят символите на дъното му, отново да се изкачат до върха и да ги подредят. Останала без сили, Красимира се предаде на финалната права, а Живка спечели още една победа. Тя беше по-ловка, но и с по-голям късмет в класическото „Електродомино“, в което конкурентките бяха подложени на леки токови удари. 

Единствено в последната битка Живка за миг загуби почва под краката си - олюля се върху гредата, поставена над басейн и падна във водата с кобилица и менци на рамо. Макар й мокра от главата до петите, тя бързо се съвзе, продължи напред и отново се оказа по-бърза от съперничката си. На финала заслужено триумфира, а водещият Андрей Арнаудов я обяви за Терминатор.

Във всички изпитания Живка беше по-координирана, с видимо по-висок дух и с по-голямо самочувствие. Въпреки тежкото поражение, Красимира не се оттегли сломена. „Във „Фермата“ спечелих много приятели, които знам, че ще видя и извън предаването. Тръгвам си с високо вдигната глава“, заяви режисьорката, която завинаги загуби шанса да се бори за голямата награда от 100 000 лева.  

Новини
  • Последни
  • Най-четени