Красимира Цочева напусна „Фермата: Нов свят“ три седмици преди финала

С победата си Елизабет Илчева разделя втора влюбена двойка в шоуто

Във взривоопасен женски дуел с неочаквани обрати Елизабет Илчева успя да защити мястото си във „Фермата: Нов свят“, като елиминира Красимира Цочева. Три седмици преди финала на надпреварата за голямата награда от 100 000 лева, английската възпитаничка триумфира с финален резултат от 8 на 3 точки, благодарение на добра стратегия при подредба на битките.

След силен старт и победа в първите две предизвикателства, Красимира изгуби с едва 7 секунди по-слабо време огнения трети сблъсък, който се играе за първи път на Арената в шоуто. За специалната пожарникарска битка, вдъхновена от пожаро-приложния спорт, дуелистките трябваше да облекат оригинални униформи и под зоркия контрол на истински пожарникари да изгасят запаления на Арената огън. След като изгуби обувката си тичайки, с един бос крак, Бети успя да се справи с гасенето 7 секунди по-бързо от опонентката си и изравни резултата с 3 на 3 точки. Решаваща за победата й се оказа последната битка, на която предвидливо беше сложила 5 точки и за чието изпълнение получи ценни съвети и стратегически напътствия от подкрепящите я фермери.

„Много се извинявам, че ти свърших играта и за това, че наранявам Митко. Не ми беше лесно, ти си много, ама много силна. Беше достойна и ти пожелавам всичко най-хубаво“, извини се Бети, за която това е втора победа на Арената. Преди месец тя елиминира Паулина – друга участничка, която намери любовта в предаването, в лицето на Краси Джунов. От своя страна Красимира призна, че е очаквала да си тръгне в събота вечер.

„Издържах много повече, отколкото предполагах, но пък направих много важни неща тук, за себе си, за живота, който ме чака оттук нататък. Истината е, че на старта на шоуто бях един човек, а си тръгвам като съвсем различен. Новият човек ми харесва повече“, емоционално призна Красимира, която влезе в предаването с визитка на домакиня, която изцяло се е отдала на грижата са семейството си.

По време на участието си в риалитито тя намери любовта в лицето на разведения Димитър Калайджиев и написа писмо, в което призна, че отдавна не е щастлива в живота си извън предаването. В края на участието си, минути преди да напусне Арената, тя се извини на всички, които е наранила по някакъв начин.  

„Искам да помоля хората, които желаят да бъдат до мен и да ми подадат ръка, да ме изкачат сега и да ми кажат правилните неща, когато се появя“, коментира Краси и допълни, че в нея завинаги ще остане промяната към по-добро, която й се е случила във „Фермата“.

Емоционалната й изповед докосна водещия и продуцент на предаването Иван, който от своя страна призна, че подобно нещо се е случило и в неговия личен живот преди години. „Изведнъж, съвсем сам установих, че има много неща, които не са наред в живота ми и в духа ми. Сгромолясах всичко около себе си, жената, с която съм в момента направи същото, построихме нещо ново заедно. От момента, в който написа това писмо те погледнах като един човек, с когото съм съпричастен“, разказа Иван.

Новини
  • Последни
  • Най-четени