Клаустрофобия, адреналин и женска спортна злоба във „Фермата“

Героите от деветия сезон на предаването по bTV ще се срещнат с фенове на премиерата на новия Алманах

Клаустрофобична битка, в която самообладанието трябва да надделее над паниката, а страхът - да се подчини на волята, ще се разиграе във „Фермата: Нишката на живота“. Едно от най-тежките изпитания в историята на предаването - копаенето на пясъчен тунел, ще противопостави две непоколебими жени на Арената в понеделник, 30 ноември, по време на отборния елиминационен дуел и ще ги остави без сили и дъх.

Сблъсъкът за три точки ще бъде между собственичката на автокъща Лилия Ел Абани от „Канатица“ и Ния Селиктар от „Елбетица“. „Това е гадна битка за проклети жени“, пошегува се водещият Андрей Арнаудов, който знае, че дори мъжете трудно издържат да копаят в тясното пространство, докато пясъкът пълни очите и устите им. „Предстои ми голямо предизвикателство, защото освен физическа сила се изисква и стратегия“, категорична е амбициозната Лилия. „Тази битка е подарък за мен“, допълва пъргавата и координирана Ния, която иска да пребори страха си от затворени пространства.

В сблъсъка за две точки, който ще изисква максимална точност, от „Канатица“ ще излезе учителката Теодора Тръндева, а от „Елбетица“ - студентката по право Линда Бонева. Собственикът на брандинг студио Иван Масларов от червения отбор и сервитьорът Андрей Стефанов от зеления пък ще се борят за една точка като освобождават въже от дървени стълбове. Конкурентите ще отговарят също на въпроси от Алманаха и ще се стремят към надмощие в зрелищна щафета.

Преди дуела „Елбетица“ е в еуфория. След като преживя разгромяваща загуба с 14 на 1 на последните елиминации, отборът успя да се изправи на крака, показа по-добри умения на фермерския пазар, спечели битката за превъзходство и, след още един сблъсък, отново се върна в „рая“. В „Канатица“ пък се появи силно напрежение между Иван и новото попълнение - дизайнера Сергей Панайотов, който направи трансфер от зелените при червените. „Започвам сериозно да се замислям дали това не е предимство за тях и минус за нас“, коментира собственикът на брандинг студио, разочарован от представянето на новия си съотборник в битките и ежедневните задачи.

Преди дуела в понеделник страстите със сигурност ще стигнат точката на кипене. Емоционалният градус ще се повиши от още едно събитие - продуцентите на „Фермата“ Иван Христов и Андрей Арнаудов официално ще представят петия Алманах от поредицата на 29 октомври от 17 часа в Bulgaria Mall в компанията на героите от деветия сезон. На премиерата всеки ще може да се срещне с любимите си участници, за да получи снимка или автограф, и да се сдобие с новото издание. Този път то е посветено на Апостола и носи името „Васил Левски - стратег и творец на ревюлюцията“, а негов автор е проф. Пламен Павлов. Между страниците са събрани нови и неизвестни факти за живота и делото на революционера. Книгата има енциклопедична стойност, а първите 500 читатели, които я поръчат в периода на предварителна продажба, ще получат и специален подарък - репродукция на печат на БРЦК.

Новини
  • Последни
  • Най-четени