Капка Георгиева, Венета Райкова, Петър Бакърджиев и Светослав Иванов коментират първия дуел в риалити формата тази неделя от 20.00 часа по bTV

"Фермата" е най-гледаното риалити в първата седмица на новия телевизионен сезон

"Фермата" е най-гледаното риалити в първата седмица на новия телевизионен сезон

Фитнес инструкторът Асен (наричан от всички Алехандро) и собственикът на автосервиз Сашо ще влязат тази неделя в оспорвана битка за оставане в най-гледаното риалити през новия сезон - „Фермата”. Събитията в предаването, което стартира, тази вечер от 20.00 часа, ще бъдат проследени и от гостите в студиото – Капка Георгиева, Венета Райкова, Петър Бакърджиев и Светослав Иванов.

Асен и Александър ще премерят сили в три последователни битки, всяка от които им носи съответен брой точки. При равен резултат съпрениците ще трябва да отговарят на въпроси, свързани с живота във фермата. Трите задаче за Асен и Александър в неделя вечер ще бъдат разрязване на дървена греда с трион, докато и двамата стоят върху нея, теглене на горяща каруца в противоположни посоки и познаване на точното тегло на животни от фермата. Кой от двамата ще се окаже по-находчив и ще се справи със задачите по-добре от своя опонент, с което ще си извоюва и правото да остане в шоуто, зрителите на bTV ще видят тази вечер от 20.00 часа.

Събитията, които се случиха във „Фермата” в първата седмица след нейния старт, са привлекли над 38% от зрителите у нас. Трудовата дейност във фермата, чието изграждане до този момент върви успешно, както и неизменните спорове, най-вече между Варсамов и майор Веселин, са проследени с огромен интерес и от младите зрители, като при тези на възраст 18-34г. аудиторният дял достига 39%. Трепетите и вълненията на участниците, пресъздадени с помощта на водещите Иван и Андрей, превръщат „Фермата” в най-гледаното риалити предаване през есенния сезон у нас. Най-драстична е разликата с предаването „Фермер търси жена”, където разликата е два пъти повече.  

Новини
  • Последни
  • Най-четени